SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Simona Halep e gata de semifinala Australian Open: "Va fi un nou maraton" » Ce spune despre posibila adversară din finală

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 12:29

Simona Halep, locul 1 WTA, și Angelique Kerber, locul 16 WTA, vor evolua joi în semifinala de la Australian Open 2018. Meciul va începe în jurul orei 07:00, ora României, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

După victoria electrizantă contra Karolinei Pliskova, 6-3, 6-2, Simona Halep a prefațat duelul cu Angelique Kerber din semifinale.

"Până la semifinală de joi o să mă relaxez, nu fac nimic special. O să stau în camera mea și o să mă uit la tenis și o să fac tratament. Plictisitor! Mâine voi avea meci și va fi o zi frumoasă.

Cu Kerber va fi al doilea maraton la acest turneu pentru mine. Dar sunt obișnuită, o cunosc foarte bine. E o adversară foarte puternică, îi place să joace la Melbourne. A început să-mi placă și mie. După doi ani în care am pierdut încă din primul tur, acum cred că am obținut un rezultat mai bun. Vreau să intru pe teren, să dau tot ce am mai bun așa cum am făcut-o în ultimele meciuri. Nu mă gândesc la rezultat. Mai ales că am trecut prin multe la acest turneu. Trebuie să fiu al cel mai înalt nivel ca să câștig

Nu am favorită în meciul dintre Mertens și Wozniacki. Jucătoarea mai bună să câștige. Mertens joacă bine, am văzut-o un pic marți. Și Wozniacki joacă bine. Va fi un meci interesant, dar vom vedea ce se întâmplă joi.

Am început să nu mă mai gândesc la rezultate și la meciuri, ci să mă preocup de cum va fi glezna în următoarea zi. Dar rezistă, după acest turneu o să am mai multă grijă de ea", a spus Simona Halep la conferința de presă.

4-4este raportul meciurilor directe Simona Halep - Angelique Kerber

 

ALTE ARTICOLE DESPRE VICTORIA SIMONEI HALEP CU PLISKOVA:

1. Simona Halep, față-n față cu omul care a dus-o în elita WTA » Cum s-a descurcat împotriva atuului lui Kerber

2.SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // Liderul mondial merge în semifinale! Fabuloasă! SIMONA HALEP, lecție de tenis împotriva Karolinei Pliskova! 9 gameuri consecutive într-o victorie senzațională!

3. Simona Halep, mai fericită ca niciodată după calificarea în semifinalele AO: "E un secret, nu pot să va spun asta" :)

4. AUSTRALIAN OPEN. Uluitoare! Magnifică! Fabuloasă! Victoria carierei pentru Simona Halep! Și acum ce? 3 întrebări MARI înaintea semifinalei-șoc contra lui Angelique Kerber!

5. SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Organizatorii au anunțat ora de start a semifinalei Australian Open! Când se joacă Simona Halep - Angelique Kerber

6. SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Mats Wilander explică revenirea uluitoare a Simonei Halep: "Așa eram și eu"

7. SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // "Am citit perfect o parte a jocului!" » Conferință de presă explozivă a Simonei Halep: "Am fost supărată pe ceva"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  24 Ianuarie 2018, 16:49
Postat de simonhalep pe 24 Ianuarie 2018, 13:04

gata, s-a terminat. ți-ai atins obiectivul: joci semifinala. până aici ți-a fost! trece kerber cu buldozerul peste tine, una cu pământul vei fi după meciul de mâine. e bine pentru început. bravo!

Gata, te-ai trezit? Eu zic sa te culci la loc, fraiere! Eventual pariaza-ti cortul pe Kerber, ca sa dormi direct pe pamant incepand de maine...sa-ti mai racoresti neuronul!

120869688446671
Horia Radu  •  24 Ianuarie 2018, 15:56

Impotriva Simonei, la forma pe care o etalează descurajator la Melbourne, nicio adversara nu poate sa joace bine mai mult de 2-3 ghemuri. A simtit-o Pliscova astazi.

danger.
danger.  •  24 Ianuarie 2018, 14:35
Postat de ceaiuri pe 24 Ianuarie 2018, 13:09

urmeaza cel mai greu meci al lui simona...nemtoaica face un turneu de vis cu victorii categorice(taiwaneza i-a pus pb dar acolo cred ca e vb de o mai mica concentrare pt ca la urmatorul a jucat f bine)fata de ce juca inainte kerber nu a schimbat nimic..numai ca noul antrenor i-a redat aceea incredere care ii lipsea in ultimul timp iar acest lucru se vede pe teren...incepe in forta partidele(simona va tb sa fie in joc de la primul schimb de mingi)o sa fie un meci frumos intre 2 jucat ce joaca f bine

Daca Hsieh nu juca si meciuri la dublu Kerber nu mai ajungea aici , oricum Simona acum , cu alt mental , o va elimina , sper ca glezna sa tina in continuare .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează