SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP SUSPENDATĂ

VIDEO Omul prezent la marile performanțe reușite de Simona Halep protestează: „Pentru ce dai patru ani?”

Cosmin Hodor, în centrul imaginii, cu cămașă albastră, la finala de la Wimbledon din 2019 / FOTO: Raed Krishan +37   FOTO
Cosmin Hodor, în centrul imaginii, cu cămașă albastră, la finala de la Wimbledon din 2019 / FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2023 08:20 / Actualizat joi, 14 septembrie 2023 09:09

Cosmin Hodor, mult timp PR al Simonei Halep, în prezent directorul turneului „Țiriac Foundation Trophy”, care se desfășoară săptămâna aceasta la București, e indignat la rândul lui de pedeapsa drastică primită de fostul lider mondial.

Lumea tenisului românesc continuă să fie scandalizată de suspendarea de patru ani primită de Simona Halep din partea ITIA. Nume importante din scena autohtonă s-au pronunțat în ultimele 24 de ore pe subiect, solidarizându-se în totalitate cu fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon.

Ïntr-un dialog purtat miercuri cu presa pe aleile de la Centrul Național de Tenis, Cosmin Hodor a adoptat o poziție fermă. A pus sub semnul îndoielii decizia celor de la ITIA și și-a manifestat sprijinul total pentru Simona, pentru a cărei nevinovăție militează.

Cosmin Hodor, fostul PR al Simonei Halep, e consternat de pedeapsa primită de româncă

„Din păcate, e abrupt ce i se întâmplă, decizia pe care a primit-o este nedeaptă. Pentru ce dai ăștia patru ani? 

De ce tu, mare agenție, nu ai o comunicare foarte clară, să spui specific niște lucruri? Nu poți pune o astfel de pată pe cariera unui sportiv care n-a trișat niciodată și care și-a câștigat muncit toate trofeele și a fost numărul unu mondial prin sacrtificii și prin muncă! 

Vii și dai o decizie așa de violentă și dai patru ani... Pentru ce dai patru ani, să ne înțelegem? Și la instituțiile astea sunt tot oameni care judecă după bunul plac, subiectiv și din anumite perspective. Este mult prea dur și nedrept ce i se întâmplă Simonei în momentul ăsta”, a mărturisit directorul competiției găzduite de București, căruia Simona Halep i-a botezat fetița. 

Sunt convins că ăia (n.r. - ITIA) n-au cine știe ce abilități sau oameni de comunicare care să vină cu niște explicații specifice, prin care să nu pună pata pe întreaga carieră a Simonei, pentru că nu merită așa ceva! Niciun sportiv n-ar merita, oricare ar fi el

- Cosmin Hodor

Omul prezent la marile performanțe reușite de Simona Halep protestează: „Pentru ce dai patru ani?”
Simona Halep a fost suspendată patru ani / Sursă foto: Imago Images

Cosmin Hodor: „Știu prin ce forțe a reușit Simona”

Hodor a continuat:

„Asta e singura mea durere, că, atunci când au dat motivarea, nu au dat o motivare spectifică! Nu poți vorbi așa despre cariera unui sportiv care doi ani și jumătate a fost numărul unu mondial, deasupra ei n-a fost nimeni

Eu știu ce a făcut ea, prin ce forțe a reușit ce a reușit și pentru asta o iubim cu toții. Gândește-te că avea perioade în care bătea pe oricine, la orice oră din noapte. Nu putem să uităm momentele alea. 

O Românie întreagă s-a uitat 50 de minute la televizor cum a bătut-o pe Serena Williams și a luat trofeul la Wimbledon”, a mai spus Hodor, care a evitat să comenteze comentariul criptic al americancei despre Simona. „Să fie sănătoasă!”, s-a rezumat la a spune acesta. 

L'Équipe a publicat interviul care contestă suspendarea Simonei Halep! Profesorul care a analizat probele româncei: „Este scandalos din partea WADA! Condamnăm o nevinovată!”
simona halep, 4 ani de suspendare
L'Équipe a publicat interviul care contestă suspendarea Simonei Halep! Profesorul care a analizat probele româncei: „Este scandalos din partea WADA! Condamnăm o nevinovată!”

Simona Halep: „E o decizie fără sens. Voi lupta până la capăt”

Simona Halep a reacționat și în această dimineață după ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. În fața casei sale, la Constanța, Simona s-a declarat dezamăgită de decizie și a declarat încă o dată că va continua să își căuta dreptatea.

„E o mare nedreptate. Nu m-am dopat niciodată. Totul va ieși la iveală într-o zi. Voi lăsa experții să discute. Sunt foarte dezamăgită! Sunt șocată că un sportiv poate fi judecat doar pe baza unei presupuneri.

Toate analizele mele au fost negative. Niciodată nu s-au găsit substanțe interzise, cu excepția datei de 29 august, când s-a găsit în urină o cantitate infimă.

Acum voi merge la TAS. O să fac apel la această decizie fără sens! Sper ca adevărul să iasă la iveală. Voi lupta până la capăt. Într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată și că sunt curată”, a spus Simona Halep la Digi24.

VIDEO În direct la GSP Live, Ilie Năstase a comentat suspendarea Simonei Halep

Citește și alte știri despre Simona Halep:

EXCLUSIV Virginia Ruzici, despre suspendarea primită de Simona Halep: „Am fost total șocată! Continui să susțin inocența ei”

Tatăl Simonei Halep, întrebat despre postarea Serenei Williams: „Atâta tot”

Simona Halep, o nouă reacție după suspendarea primită: „E o decizie fără sens. Voi lupta până la capăt”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
varanga53
varanga53  •  14 Septembrie 2023, 18:52

" Pentru ce dai ăștia patru ani? " . Pentru PROSTIE !

concret
concret  •  14 Septembrie 2023, 13:06

Ce imi place cum plang halepistii pe aici pentru trisoarea lor. Baieti, sunteti campioni mondiali la teorii ale conspiratiei. Fiti mandri, e mare lucru sa fii campion la ceva.

carol_k
carol_k  •  14 Septembrie 2023, 09:20

E o mare nedreptate, au vrut sa dea un exemplu care sa ramana si peste 50 de ani. Halep e un nume cu mare impact, le intra frica in oase. Putea fi si Serena dar se cutremura tot sistemul corupt din tenis. Simona e totusi din Romania. Tot ce se mai poate face e sa renunti definitiv la tenis si sa le faci un scandal sa nu poata sa-l uite. Unul a la long, sa -l tina minte cat vor trai, unul care sa le faca viata un iad.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează