SPORTURI  »  TENIS  »  WTA STUTTGART

CTP, explicație dură pentru înfrângerea lui Halep cu Sabalenka: „Mă temeam că Simona ar putea ieși KO pe targă!”

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a pierdut în semifinale la Stuttgart // foto: Guliver/GettyImages +14   FOTO
Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a pierdut în semifinale la Stuttgart // foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 aprilie 2021 11:26 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 16:35

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a pierdut în semifinale la Stuttgart cu Aryna Sabalenka (22 de ani, 7 WTA), scor 3-6, 2-6.

La finalul partidei de pe zgura din Stuttgart, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat scurt pe contul său de Facebook partida și a explicat că diferența dintre cele două s-a făcut la capitolul forță fizică.

CTP, după Halep – Sabalenka: „Simona ar putea ieși pe targă”

„Simona a scăpat nebătută. Nu rămâne decât să te gândești că poate ar trebui să se introducă în tenisul feminin categorii, ca la box :-). Simona Halep împotriva Arynei Sabalenka a arătat ca meciul dintre un boxer de semigrea și unul de categoria pană. La un moment dat mă temeam că dacă încasează o «katiușă» trimisă de bielorusă, Simona ar putea ieși KO pe targă!...”, a fost mesajul lui CTP, care scrie și pentru Gazetă.

VIDEO Ion Țiriac știe unde suferă Simona Halep în 2021: „Are o singură problemă”

 Citește mai multe știri din tenis:

„Primesc și eu un Porsche?!” » Maria Sharapova, abordată de un jucător celebru. Replica dată în hohote de râs

EXCLUSIV Ion Țiriac dă în vileag marea problemă a Simonei Halep înainte de Roland Garros: „Nu știu cum poate compensa acest lucru”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
parpalache
parpalache  •  25 Aprilie 2021, 20:14

Nu e asa!Sabalenka a trimis„katiuse”si cu Ashley Barty in finala!Dar Bary le-a stiut„cifrul”!Simplu:la fiecare „katiusa”raspundea cu...un slice!Adica mingi „taiate”!Dar Simona incerca sa trimita si ea niste rakete!Numai ca...erau din alea...la„mana a doua”sau chiar„ a treia”(ca si cele achizitionate de guvernantii nostri)!

1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  25 Aprilie 2021, 19:13

In locul matale mi as face griji pentru propria persoana.. Cand va incepe razmerita pe care tot o atati plimbandu te din redactie in redactie, desi lumea inca muncește de acasa

1745flo
1745flo  •  25 Aprilie 2021, 18:19

Ctp vrea să spună ca a fost măcel, dar cu alte cuvinte ca să-l mai îndulcească!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează