SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY // Adversara Simonei din „sferturi” la Madrid: „Voi înfrunta cea mai bună jucătoare a lumii pe zgură”

ASHLEIGH BARTY // Foto: Guliver/GettyImages
ASHLEIGH BARTY // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2019 20:10

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) și Ashleigh Barty (23 de ani, 9 WTA) se vor întâlni în „sferturile” de la Madrid, joi, la ora 13:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport.

Simona Halep și Ashleigh Barty s-au duelat de trei ori până acum, ultima oară la Sydney în 2019. De atunci datează și singura victorie a australiencei în vârstă de 23 de ani. Victoriile Simonei au venit la Cincinnati și Montreal în 2018. Astfel că aceasta va fi prima lor confruntare pe zgură.

„E testul suprem să joci împotriva celor mai buni. Și cred, fără niciun dubiu, că este cea mai bună, cea mai consistentă jucătoare de zgură. Am făcut împreună un antrenament de calitate la începutul săptămânii. A fost plăcut, prima oară când am lovit împreună și a fost la un nivel înalt”, a spus Ashleigh Barty. 

„Muncesc mult în fiecare zi, partea de relaxare s-a terminat, a fost doar la începutul anului. Dar am nevoie de mai multe meciuri, victorii, pentru a-mi recupera încrederea” Simona Halep

Citește și:

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY // Simona, despre viitoarea adversară de la Madrid: „Va fi în premieră pentru mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
347655969058390
Ion Popescu  •  09 Mai 2019, 09:57

Tot astazi, la ora 13 este programata partida de dublu, sferturi, cu echipa Bara si Buzarnescu. Tot la dublu Tacau s-a calificat in sferturi. Dar GSP habar nu are ca exista si competitii la tenis dublu ! Pentru GSP exista prioritar doar Becali si Halep !

magura
magura  •  08 Mai 2019, 23:53
Postat de rivaldinho pe 08 Mai 2019, 23:06

Halep a jucat si dublu azi. :(

Pe Simona n-a interesat-o partida de dublu. Se concentreaza sa mai mai puna un titlu in "traista" la simplu!

rivaldinho
rivaldinho  •  08 Mai 2019, 23:06
Postat de merace pe 08 Mai 2019, 20:56

Cred ca Simona e favorita, desi e posibil sa fie un meci de mare lupta. Zgura e suprafata pe care Barty inca nu a ajuns in vreo finala, iar Simona a obtinut cele mai mari performante ale sale pe zgura. In plus, forma excelenta a Simonei la Madrid (a pierdut doar 10 game-uri in 3 meciuri, si a castigat 3 seturi din 6 cu 6-0), si posibila oboseala a australiencei dupa un meci de 3 seturi azi, ma face sa cred ca Simona va castiga. Hai Simona!

Halep a jucat si dublu azi. :(

Vezi toate comentariile (4)
Comentează