SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Simona Halep, aspru criticată după înfrângerea de la Australian Open: "Cea mai rapidă jucătoare a luat o mamă de bătaie. Mereu găsește scuze"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 21:35

Pentru al doiea an succesiv, Simona Halep a fost eliminată în primul tur la Australian Open. Imediat după înfrângerea de luni cu Shelby Rogers, Simona Halep a pus înfrângerea pe seama unor probleme de sănătate, motiv pentru care a fost criticată de jurnalistul Alix Ramsay, pe site-ul oficial al Australian Open.

"Să ai o scuză pregătită atunci când lucrurile merg rău este o parte din arsenalul oricărui jucător. Există o unealtă de care fiecare jucător, tânăr sau bătrân, are nevoie: o scuză decentă.

Cu cât eşti mai bun, cu atât mai puţin ai nevoie de ea, dar acea mică scuză convenabilă, ascunsă undeva în gentă, te poate ajuta atunci când lucrurile nu merg bine", e de părere jurnalistul Alix Ramsay, într-un editorial postat pe site-ul oficial al Australian Open

Acesta a continuat: "Problema lui Halep a fost că nu a avut două picioare utilizabile şi, după 75 de minute în care s-a forţat şi a şchiopătat, a fost învinsă cu 6-3, 6-1. Cea mai rapidă femeie pe două picioare a devenit cea mai rapidă favorită într-un picior care a luat o mamă de bătaie."

Editorialul integral al jurnalistului poate fi citit AICI

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
genius
genius  •  18 Ianuarie 2017, 15:12

Foarte multi frustrati care posteaza oriunde numai sa se bage in seama! Sunt sigur ca majoritatea nu au practicat vreun sport, neavand habar cate sacrificii face un sportiv! Cat despre Simona sunt ferm convins ca se va reface si va reveni la o forma foarte buna. Carcotasi, luati o pauza...

sexilian
sexilian  •  18 Ianuarie 2017, 11:52

A intrat in dizgratie cand a refuzat sa mearga in Canada,motivand giolita,a refuzat J.O.motivand ZICA,sa stea acasa la meciul cu Belgia si sa aiba parte de un traseu snur la toate turneele,ca la A.O.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  18 Ianuarie 2017, 11:30

pt. Simona nu" Konteaza"pt. Johana da si pt Filset ,vezi unde te-a adus ignoranta !!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează