SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

SIMONA HALEP. Australienii au nominalizat-o la "Oscar" pe Simona Halep » Cu cine se luptă pentru premiu

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 19:27

Cum decernările premiilor Oscar sunt foarte aproape, urmând a avea loc duminică noapte, organizatorii turneului de la Australian Open au avut ideea de a acorda propriile "Oscaruri" după turneul feminin din acest an. 

Pe contul de Twitter al turneului de la Antipozi, australienii au propus patru nume pentru "Premiul Oscar". Printre jucătoarele nominalizate se află, bineînțeles, și Simona Halep, care a pierdut finala împotriva danezei Caroline Wozniacki

Pe lângă Simona Halep, nominalizată pentru parcursul incredibil avut, în care a salvat 5 mingi de meci pentru a ajunge în finală, australienii au propus alte 3 nume.

Caroline Wozniacki, pentru faptul că a câștigat primul turneu major al carierei, ucraineanca Marta Kostyuk, care la doar 15 ani a ajuns până în turul III, dar și  Su-Wei Hsieh, care a furnizat una dintre marile surprize ale turneului, eliminând-o pe Garbine Muguruza, sunt celelalte 3 jucătoare nominalizate de australieni. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează