SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

SIMONA HALEP // Boris Becker, declarații total opuse despre Halep și Maria Sharapova: "Am fost extrem de fericit!" / "E instabilă!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 august 2018 16:45

Boris Becker (50 de ani), sextuplu campion de Mare Șlem, a prefațat turneul de la US Open, lăudând performanțele Simonei Halep (26 de ani,  1 WTA) din 2018. 

  • Liderul mondial  va evolua în primul tur împotriva estonei Kaia Kanepi (33 de ani,). Partida va avea loc luni, la ora României 18:00, pe a doua arenă a turneului, "Louis Armstrong". Meciul va fi la Eurosport și liveTEXT pe GSP.ro.

"Tenisul feminin este foarte interesant în acest moment. Am fost extrem de fericit când  s-a impus Halep la Roland Garros. Acest lucru trebuia să se întâmple cu mult, mult timp în urmă.

M-a bucurat și triumful lui Kerber la Wimbledon. Asta demonstrează că există mai mult spațiu de manevră, mai multe jucătoare care se pot impune. Nu e ca în circuitul masculin", a declarat Becker pentru sport-express.ru.

Sharapova, un mare semn de întrebare

"Sharapova a jucat foarte bine la Roland Garros, apoi a urmat o prestație la Wimbledon pe care trebuie să o uite. Nu sunt sigur în privința șanselor ei de revenire. Sigur, este o campioană, nimeni nu poate nega asta, are experiență și mentalitatea potrivită, dar a devenit foarte instabilă, inconstantă. Nu cred că poate merge până la capăt la US Open.

Daria Kasatkina (11 WTA) este cea mai bună jucătoare din Rusia acum. Merge în direcția potrivită. Este o jucătoare pe care marile favorite se roagă mereu să o evite. Când pornește cu șansa a doua, joacă cel mai bun tenis", a adăugat Becker.

6trofee de Mare Șlem are Boris Becker în palmares (3 la Wimbledon, 2 la Australian Open și unul la US Open)

Vezi și: Simona Halep e favorita tuturor la US Open » Liderul WTA începe luni drumul către al doilea titlu de Mare Șlem

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează