SPORTURI  »  TENIS  »  DUBAI

SIMONA HALEP CAMPIOANĂ LA DUBAI // Halep, surprinsă de coincidențele din jurul numărului 20: „Ah, e special!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 februarie 2020 20:59

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o pe Elena Rybakina (20 de ani, 19 WTA), scor 3-6, 6-3, 7-6(5), în finala turneului de la Dubai și a ajuns la 20 de trofee obținute în carieră.

20 pare să fie un număr magic pentru Simona Halep. Trofeul #20 din carieră a venit în anul 2020, la o ediție aniversară a turneului WTA de la Dubai. Câți ani credeți că aniversează competiția din Emirate? Fix 20! Seria coincidențelor poate fi dusă mai departe. Rybakina, în vârstă de 20 de ani, a fost împiedicată astăzi din a obține victoria cu numărul 20 în 2020 :).

Halep: „E ceva special!”

„Ah, e special să fiu în 2020, la a 20-a ediție a turneului și să câștig turneul cu numărul 20 pentru mine. Am obținut multe rezultate importante în ultimii ani, mă mențin în top 5 de mult timp. Acest turneu îmi dă încredere că încă sunt acolo în top.

De când l-am întâlnit pe Darren am schimbat strategia, am început să privesc imaginea de ansamblu, să rămân constantă. Dacă ajung în finale, înseamnă că încă sunt puternică atât fizic, cât și psihic”, a declarat Halep într-o conferință de presă.

+16 FOTO

2 titluriare Halep la Dubai. Cel obținut astăzi și cel din 2015, când a învins-o în ultimul act pe Karolina Pliskova, scor 6-4, 7-6(4).

VIDEO // Antrenorul Sever Dron, încântat de performanța Simonei Halep

VIDEO // Ce a spus jurnalista GSP Luminița Paul despre victoria Simonei Halep la Dubai

Vezi și: 

SIMONA HALEP CAMPIOANĂ LA DUBAI // Halep a mărturisit cum va sărbători victoria: „N-ar trebui să vă spun, dar o voi face. E rușinos din partea mea”

SIMONA HALEP LA DUBAI // Ce înseamnă triumful din Emirate: câți bani a câștigat Simona după victoria senzațională

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează