SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Locul 1 nu e departe: scenariile prin care Simona Halep va reveni pe prima poziție în clasamentul WTA

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 13:56

Caroline Wozniacki a învins-o pe Simona Halep în finala de la Australian Open, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4, cucerind primul trofeu de Mare Șlem al carierei și detronând-o pe româncă din fruntea clasamentului WTA.

Chiar dacă daneza va urca de luni pe primul loc în clasament, Simona Halep are șanse importante să revină în fruntea ierarhiei WTA în săptămânile următoare.

Ca urmare a sezonului extrem de solid reușit de Wozniacki în 2017, daneza are numeroase puncte de apărat în acest an: Caroline trebuie să apere în primăvară punctele obținute din finalele de la Doha, Dubai și Miami, dar și în sfertul de finală de la Roland Garros.

La polul opus, Simona poate acumula în perioada următoare o zestre importantă de puncte, prima parte a sezonului trecut fiind una modestă pentru ea. Pentru a reveni pe primul loc, Halep trebuie să aibă parcursuri solide la turneele din sezonul de iarnă-primăvară. 

Începând de luni, Wozniacki va avea un avans de 250 de puncte în clasament față de Simona Halep. 

ALTE ARTICOLE DESPRE FINALA AUSTRALIAN OPEN

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  28 Ianuarie 2018, 10:18

Totusi ce avantaje au jucatoarele daca sunt pe primul loc?

1085142254851798
Florin Chindea  •  28 Ianuarie 2018, 09:56

Nu mai vede primul loc !!!!!

rzvx
rzvx  •  27 Ianuarie 2018, 23:01

Nu prea te ajuta cu nimic locul 1 în clasament fără un GS câștigat si asta cred ca s a văzut destul de clar din contractul cu adidas care nu s a mai prelungit desi era nr.1 mondial deja

Vezi toate comentariile (4)
Comentează