SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Nadia Comăneci, mesaj emoționant de susținere pentru Halep

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 17:33

Simona Halep (1 WTA) a primit un mesaj de susținere din partea Nadiei Comăneci, înaintea finalei cu Caroline Wozniacki de la Australian Open.

"Fiecare meci al Simonei la acest Grand Slam a fost memorabil. Mă aștept la un meci greu, dar frumos. Sunt sigură că Simona va da tot ce are mai bun in această finală.

Mă voi trezi la 02:00 dimineața (n.r. ora SUA) ca să urmăresc finala de la Australian Open. Simona trebuie să știe faptul că este încurajată și iubită de noi toți și oricare ar fi rezultatul, Simona va rămâne Simona", a declarat Nadia pentru sportivity.ro.

 

 

3 medalii de aur
(la individual compus, bârnă și paralele), o medalie de argint (echipă) și una de bronz (sol) a cucerit Nadia la JO 1976

  • Halep și Wozniacki joacă sămbătă, de la ora 10:30, în finala Australian Open, partida putând fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
itrobert
itrobert  •  28 Ianuarie 2018, 22:43
Postat de haideusicfr pe 26 Ianuarie 2018, 22:13

Te pomenesti ca ai vrea s-o pui sa spele farfurii.Sa-ti ia jobul.

WOW, daca ar tremura chilotii pe mine ca-mi "fura" Nadia jobul, ar insemna ca se apropie sfarsitu' lumii... 01010001000100101110001001010

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Ianuarie 2018, 22:13
Postat de itrobert pe 26 Ianuarie 2018, 20:19

Ce s-o baga si asta in seama??? La ce caracter are e in stare sa-i ceara lu' Simo "comision de sustinere" caci aici in America ea nu are nici un venit... Se plimba pe banii alora (fraieri) ca o mai invita din cand in cand sa se arate cu ea si mai capata cate o ciorba de mila. Nu ma credeti pe mine ce caracter are minunabila Nadia, intrebati fostele ei colege, chair si pe cele care au si astazi cariere in State, scoli de gimnastica si nu freaca menta pe la simpozioane.

Te pomenesti ca ai vrea s-o pui sa spele farfurii.Sa-ti ia jobul.

haxor
haxor  •  26 Ianuarie 2018, 22:11

Imi provoaca scarba unii *** din tara asta! Un primar *** pe la Piatra Neamt, da in folosinta in mare pompa un wc intr-o scoala, alt *** de senator explica ca permite penalilor in politica pentru ca "pot" si acum alti *** se screm sa-mi explice ca Nadia mai bine ar trebui sa taca. Ba natarailor, ma cocalarilor, va mai supprtam mult mizeria si burdufurile ***? A ajuns infractiunea, prostia si manelismul pe culmile tupeului de se scufunda si planeta fiindca v-ati exportat , nu numai Romania!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează