SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

SIMONA HALEP - CORI GAUFF // Cristina Ene, românca învinsă de Cori Gauff, o pune în gardă pe Simona Halep: „Asta m-a uimit”

Cristina Ene
Cristina Ene

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2019 15:01

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) luptă azi pentru un loc în sferturile de finală de la Wimbledon cu Cori Gauff (15 ani, 313 WTA).

  • Partida Simona Halep - Cori Gauff va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport după ora 16:30, imediat după terminarea meciului Serena Williams - Carla Suarez Navarro

Simona Halep nu este prima româncă pe care Gauff o întâlnește. În octombrie 2018, americanca o învingea în două seturi, 6-3, 6-4, pe Cristina Ene, 652 WTA, la turneul ITF Santa Margherita Di Pula, din Italia.

Cristina Ene a vorbit pentru Libertatea despre Cori Gauff și a caracterizat-o pe adversara de azi a Simonei Halep.

„Meciul cu Gauff a fost unul disputat. M-a uimit maturitatea în joc de care a dat dovadă. La doar 15 ani, joacă foarte bine tactic aproape fiecare lovitură. De asemenea, știe să gestioneze foarte bine momentele meciului. Gauff este o jucătoare cu foarte multe atuuri, de la lovituri și mișcarea în teren, până la atitudine”, a declarat Cristina Ene pentru Libertatea.

Citește și:

SPECIAL GSP Halep, ciocniri tot mai dese cu valul de adolescente din WTA + 15 superjucătoare care au uimit tenisul la vârste fragede

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
alexyulyan
alexyulyan  •  08 Iulie 2019, 16:27

cred ca m-am indragostit de Cori :*

Vezi toate comentariile (1)
Comentează