SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2022

FOTO Darren Cahill a ajutat-o pe Amanda Anisimova, înaintea duelului cu Simona Halep din „sferturi” la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2022 09:30 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2022 10:12

Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) și Amanda Anisimova (20 de ani, 25 WTA), se înfruntă de la ora 15:30, în sferturile de la Wimbledon 2022. Înainte de meci, jucătoarea din SUA a primit ajutorul lui Darren Cahill.

Antrenorul australian Darren Cahill (56 de ani) este ceea ce au în comun Halep și Anisimova. Ambele au lucrat cu acesta, iar înainte de meciul direct de la Wimbledon, Amanda a beneficiat de ajutorul acestuia.

„Nimeni nu-i mai poate sta în cale!” » Omul care o vede pe Simona Halep favorită la câștigarea Wimbledon: „Poate merge până la capăt”
WIMBLEDON
„Nimeni nu-i mai poate sta în cale!” » Omul care o vede pe Simona Halep favorită la câștigarea Wimbledon: „Poate merge până la capăt”

Darren Cahill, la antrenamentul Amandei Anisimova înainte de meciul cu Simona Halep

Darren Cahill a fost prezent la antremantul Anisimovei, fiind fotografiat când îi oferea mai multe sfaturi fostei sale eleve. 

Ulterior, Cahill a asistat la meciul dintre Djokovic și Jannik Sinner (5-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-2), el fiind cooptat de italian în staff chiar înainte de Wimbledon.

Darren Cahill le-a antrenat pe Simona Halep și Amanda Anisimova

Cahill și Anisimova au avut o colaborare scurtă. Cei doi s-au despărțit în martie 2022, după doar două luni.

Am ajuns în SUA cu aproximativ 3 zile înainte de a merge la Indian Wells și nu m-am simțit bine. A doua zi, pe teren cu Amanda, mi-am dat seama repede că nu aveam cum să-i ofer atenția și grija necesare pentru a face treaba de antrenor în mod corespunzător.  

Nu e ușor de explicat, dar de când am ieșit din carantina de 28 de zile de la sfârșitul anului trecut în Australia, am avut probleme în a reporni. După ce am petrecut 28 de zile analizând și criticând fiecare mișcare de antrenor, meci și punct din 2021, mintea mea a fost epuizată.  

Chiar și la Australian Open anul acesta trăgeam de mine de-a lungul zilelor, ceea ce este neobișnuit pentru mine când vine vorba de tenis, pentru că de obicei este o simplă bucurie să fac ceea ce fac. După AO, sincer am crezut că am fost un pic moale și am crezut că am nevoie să îmi dau un brânci și să merg la Indian Wells și la Miami, iar mintea și corpul meu își vor reveni în forță acolo unde erau.  Din păcate, n-a fost cazul. I-am mulțumit Amandei și i-am spus că trebuie să am grijă de mine. M-am oferit să continui să o ajut ca prieten

 - Darren Cahill, în martie 2022

Amanda Anisimova, foto: Instagram @amandaanisimova
Amanda Anisimova, foto: Instagram @amandaanisimova
Amanda Anisimova, foto: Instagram @amandaanisimova
Amanda Anisimova, foto: Instagram @amandaanisimova
Amanda Anisimova, foto: Instagram @amandaanisimova
+15 FOTO

Halep și Cahill au colaborat în două rânduri. Cei doi au început să lucreze prima oară în vara lui 2015 , despărțindu-se prima dată în noiembrie 2018. Ulterior, au reînceput colaborarea în startul anului 2020, iar în septembrie 2021 au rupt din nou relația.

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Paula Badosa 

Citește și:

Djokovic e în semifinale la Wimbledon! Revine incredibil de la 0-2 la seturi și îl doboară pe Sinner » Cine e următorul adversar

Kyrgios, chemat în fața instanței » Riscă până la doi ani de închisoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  06 Iulie 2022, 20:54

...de bine ce a ajutat o a pierdut rapid ...in doua seturi ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează