SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA // Calcule pentru locul 1 WTA: ce înseamnă pentru Simona înfrângerea de la Wuhan + Kerber, mai periculoasă decât Wozniacki

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 25 septembrie 2018 20:19

Simona Halep, locul 1 WTA, a fost eliminată prematur, în turul II la WTA Wuhan, de Dominika Cibulkova, locul 31 WTA, scor 0-6, 5-7. (Detalii AICI

Simona a ieșit din nou în turul II la WTA Wuhan, la fel ca în 2017.

În contextul luptei pentru poziția de lider WTA, eliminarea nu-i provoacă daune însemnate Simonei. Jucătoarea noastră va rămâne pe locul 1 și păstrează o diferență confortabilă față de rivala Caroline Wozniacki, aflată pe locul 2, existând șanse mici să fie depășită până la finalul anului.

În acest moment, Simona are 8.061 de puncte în clasamentul live. Dacă Wozniacki se va impune la Wuhan, va acumula abia 6.405 puncte. 

1.656de puncte ar fi diferența între Simona Halep și Caroline Wozniacki, dacă daneza câștigă turneul de la Wuhan

Are de apărat o finală

Pentru Simona urmează turneul de la Beijing, acolo unde a jucat finala în 2017, pierdută contra Carolinei Garcia. Astfel, Simona are de apărat 650 de puncte, iar Wozniacki, care anul trecut s-a oprit în optimi, doar 120 de puncte.

Simona nu poate fi depășită de daneză nici după cel mai negru scenariu la Beijing, ea să iasă din primul tur și daneza să câștige trofeul. 

DE CE KERBER DEVINE MAI PERICULOASĂ

Dacă Wozniacki are șanse minime să o detroneze pe Halep până la finele anului, Kerber apare în oglinda retrovizoare. Nemțoaica are foarte puține puncte de apărat la Wuhan, Beijing și Turneul Campioanelor, astfel că, într-un scenariu ideal, ar putea acumula o zestre suficientă pentru a se încorona prima la finalul sezonului competițional, în octombrie.

Citește și: Simona Halep, după dezastrul de la Wuhan: "Joc foarte bine, dar accidentările mă sâcâie"

Citește și: EXCLUSIV Cristian Tudor Popescu, "la cald" după eșec: "Practic, azi n-a fost pe teren! Pe mine altceva mă îngrijorează mai mult"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (33)
347655969058390
Ion Popescu  •  26 Septembrie 2018, 17:20

Wozniacki si Kerber au fost deja eliminate din R 16 ! Au ramas mult in urma Simonei. Sloane - cea mai valoroasa din SUA, a fost eliminata din prima, din R 64. In tarile lor de origine nimeni nu le denigreaza. Dar in Romania multiculturala dusmanii de veacuri ai romanilor speculeaza orice ocazie .

merace
merace  •  26 Septembrie 2018, 17:17

A iesit si Wozniacki de la Wuhan. Aceasta face ca Simona sa ramana pe locul 1 cu 2451 puncte avans dupa Wuhan. Conjunctura, domnilor, este?! :D hahaha

165691544187089
Iacob Constantin  •  26 Septembrie 2018, 16:59

Kiss Péter Perfect de acord dle. Kiss. Nu cred ca a existat vreodata un nr. 1 atat de mediocru. Pana la urma vor desfiinta clasamentul WTA. Sa nu uitam ca tot noi romanii am dus la desfiintarea Ghetei de aur .

Vezi toate comentariile (33)
Comentează