SPORTURI  »  TENIS  »  BIRMINGHAM

Perechea Halep / Vekic, eliminată în primul tur la Birmingham. 6 mingi de set ratate

Donna Vekic și Simona Halep // foto: Guliver/gettyimages
Donna Vekic și Simona Halep // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2022 16:27 / Actualizat marti, 14 iunie 2022 17:00

Perechea Simona Halep (30 de ani, locul 494 WTA la dublu) / Donna Vekic (25 de ani, fără clasament la dublu) a fost eliminată în turul 1 al turneului de la Birmingham, 3-6, 6-7 (7-9) cu Latisha Chan (32 de ani, 83 WTA) / Samantha Stosur (38 de ani, 11 WTA).

Victorioasă în runda inaugurală la simplu, 6-1, 6-4 cu Lesia Tsurenko, Halep nu a avut același succes și la dublu, unde a făcut pereche cu Donna Vekic.

Perechea româno-croată nu le-a făcut față Latishei Chan și Samanthei Stosur. Partida a început echilibrat, câte un game de fiecare parte până la 3-3, apoi un break reușit de Chan și Stosur a făcut diferența.

Scandal la națională » Edi l-a lăsat în afara lotului pentru a doua oară în 4 zile, după contrele cu staff-ul și intervenția patronului la TV!
ROMÂNIA - MUNTENEGRU
Scandal la națională » Edi l-a lăsat în afara lotului pentru a doua oară în 4 zile, după contrele cu staff-ul și intervenția patronului la TV!

Simona Halep și Donna Vekic, eliminate în turul 1 la dublu la Birmingham

În setul 2 s-a ajuns la tie-break, deși Halep și Vekic au avut 3 mingi de set la 5-4. Chan și Stosur le-au salvat pe toate, apoi au dus actul în tie-break, unde Halep și Vekic au ratat alte 3 mingi decisive!

De la 6-3 s-a făcut 6-6, iar perechea Chan / Stosur a închis meciul.

În a doua rundă, faza sferturilor, acestea vor juca cu Shuko Aoyama și Hao-Ching Chan.

Mai multe știri din tenis: 

Sorana Cîrstea – Shelby Rogers 6-3, 4-6, 6-1 » Sorana începe cu dreptul sezonul de iarbă și merge în turul 2 la Birmingham

Serena Williams participă la Wimbledon 2022! Anunț de ultimă oră

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
267890
267890  •  14 Iunie 2022, 19:49

Astfel Halep a avut și ea ocazia să ajungă în preajma fileului, altfel zonă interzisă pentru ea. Si-a facut si norma de două meciuri, deci ar fi cazul să vină acasă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează