SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Simona Halep, după eșecul usturător din finala de la Cincinnati: "Îmi cer scuze pentru acest meci"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 august 2017 22:12

Simona Halep a avut un discurs scurt după finalul partidei cu Muguruza de la Cincinnati, 1-6, 0-6. Românca a recunoscut superioritatea adversarei sale, dar a promis că va încerca să câștige în viitor acest turneu. 

"Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat, a fost o săptămână grozavă. Felicitări și Garbinei pentru felul în care a jucat. Mulțumesc fanilor pentru sprijinul arătat, chiar dacă am jucat așa prost. Îmi cer scuze pentru acest meci, anul viitor o să mă întorc și sper să joc mai bine.

Vreau să mulțumesc echipei mele pentru toată susținerea din această săptămână, dar și tuturor celor care mă urmăresc de acasă", a declarat Simona Halep la festivitatea de premiere de după meci.

"Vreau s-o felicit pentru Simona pentru un turneu grozav realizat aici. Mulțumesc echipei, dar și tuturor celor care au venit de-a lungul acestei săptămâni pentru a mă susține", a spus și noua campioană de la Cincinnati, Garbine Muguruza. 

Citește aici cronica finalei de la Cincinnati dintre Simona Halep și Garbine Muguruza, câștigată fără drept de apel de spanioloaică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (111)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  23 August 2017, 01:15

Ojucatoare normala pshic clasata pe locul 2 mondial, nu poate sa spuna asta "Imi cer scuze". E A DOUA INFRANGERE PENIBILA. Ori joaca numai pentru bani, ori e debusolata psihic. Justificarea nu are argument. Marele ei antrenor tace, el isi ia bana si gata. Simona poate ajune pe locul 1 numai conjunctural, ea nu e in stare sa bata o adversara de valoare, deja e un mare succes cand castiga un meci cu o jucatoare din primele 50.

zorro5
zorro5  •  21 August 2017, 13:26

Acum 2 zile comentam un articol in legatura cu Halep pe gsp. ; un individ mi-a atras atentia ca sant agramat,...nici o problema,....probabil ca l-a deranjat ca am anticipat ca Muguruza o va bate pe Halep !!! ; aceasta individa de origine columbiana,...va deveni nr 1 mondial,...joaca bine,...are inaltimea necesara,...1.82 m,...nu are nevoie decat de incredere in ea !!!

merace
merace  •  21 August 2017, 09:57
Postat de Mirela Tofan pe 21 August 2017, 09:15

Ceea ce va spuneam si va mai spun inca o data. Simona Halep este o jucatoare de mijlocul plutonului. Simona Halep nu are taria de caracter, nu are determinarea necesara pentru a invinge a jucatoare de top. Aseara am vazut o singura jucatoare pe teren: Muguruza. Simona nu a existat. Adevaratul loc al Simonei este 25-30. Asta este Adevarul.

Insisti pre mult ca sa ai dreptate. Tot ce inteleg din ce spui este ca TU esti pe la mijlocul acelui pluton care o critica pe Simona, si nu ai nici macar originalitate. Apropo, o faci pe gratis, adica doar de ciuda?!

Vezi toate comentariile (111)
Comentează