SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep e conştientă că multe lucruri se vor modifica în jurul ei, dar promite: "Ştiu că nu mă voi schimba"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de - Publicat sambata, 07 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 07 iunie 2014 09:50

Halep are certitudinea că va rămîne "aceeaşi fată normală dintotdeauna", dar e conştientă că multe lucruri din jurul ei se vor modifica.

De cînd a început Roland Garros-ul, Simona a avut alături de ea multă afecţiune, multă căldură. S-au dus vremurile de la începutul anului trecut, cînd mergea singură la turnee şi, uneori, plîngea după înfrîngeri fără să poată împărţi cu cineva greutatea momentelor.

Mai mult decît atît, acum are altceva de împărtăşit, povara dulce a succeselor, a bucuriei. Are oameni dragi în lojă, părinţi, frate, prieteni de familie, prieteni apropiaţi, şi multă susţinere de la spectatori şi telespectatori, care îi transmit cumva un flux pozitiv de neegalat.

"E un sentiment deosebit să am atîta lume alături de mine, sprijinindu-mă. Am simţit suportul şi la celelalte turnee, am văzut steagurile din tribună", spune Halep, dar continuă cu o mărturisire spontană, încîntătoare: "După Roland Garros, abia aştept să ajung în ţară, să mă întîlnescu cu prietenii, cu rudele care nu au putut să vină aici. Vreau să redevin fata normală care am fost întotdeauna, pozitivă, relaxată, zîmbitoare. Ştiu că nu mă voi schimba în interior, că nu-mi voi schimba stilul de viaţă, dar lucrurile din jurul meu se vor modifica. Cu cît îţi faci un nume mai vizibil în tenis, cu atît creşte atenţia, dar eu sper să am puterea să controlez ce depinde de mine, chiar şi în situaţii noi", a încheiat Simona.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ohio
ohio  •  07 Iunie 2014, 12:51

Eu cred ca poate ramane la fel,neschimbata.Nu imi inchipui vazand-o pe Simona scuipand ziaristii care o urmaresc asa cum au facut unii "fotbaliatori".E vorba de educatie pana la urma si Simona este o fata educata(cinste parintilor ei).

margelatu2011
margelatu2011  •  07 Iunie 2014, 11:07

Naiva daca crede ca poate sa ramana la fel...dar simpatica! Sper sa aiba dreptate. In orice caz - HAI SIMONA! HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează