SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Indian Wells + Când e meciul

Simona Halep / Sursă foto: Imago Images
Simona Halep / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 08:11 / Actualizat joi, 10 martie 2022 09:09

Simona Halep (30 de ani, 26 WTA) o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Alexandrova (27 de ani, 52 WTA), în turul secund de la Indian Wells. Partida va avea loc vineri, la o oră ce va fi anunțată ulterior de organizatori.

Dacă Simona Halep a beneficiat de un prim tur liber, Alexandrova a avut serios de muncit pentru a obține biletul pentru turul secund. A învins-o, după două ore și 23 de minute, pe americanca de 18 ani Elvina Kalieva (317 WTA), scor 4-6, 6-2, 7-6(7), într-un meci în care a fost extrem de aproape de eliminare.

Simona Halep - Ekaterina Alexandrova, în turul II la Indian Wells

Simona Halep și Ekaterina Alexandrova se vor întâlni pentru a cincea oară în circuitul feminin, raportul meciurilor directe fiind egal, 2-2. Jucătoarea noastră s-a impus la Cincinnati, în 2019 și la Stuttgart, în 2021, în timp ce rusoaica a trecut de Halep la Beijing, în 2019, și la Gippsland Trophy, în 2021.

Ekaterina Alexandrova e departe de cel mai bun nivel al său. Anul acesta, a pierdut patru dintre cele șapte partide jucate în circuit. În prezent, e pe locul 52 în ierarhia mondială, după ce în februarie 2020 ajunsese pe poziția a 25-a. Tot din 2020 datează și singurul titlu din cariera sa, cucerit la Shenzhen, în China.

Navratilova analizează jocul Simonei Halep înainte de Indian Wells: „Se chinuie să fie mai agresivă, dar apărarea este modul ei de bază”
INDIAN WELLS
Navratilova analizează jocul Simonei Halep înainte de Indian Wells: „Se chinuie să fie mai agresivă, dar apărarea este modul ei de bază”

Simona Halep, posibil duel cu Sorana Cîrstea

Halep și Sorana Cîrstea s-ar putea întâlni teoretic în turul al patrulea.

Sorana Cîrstea, 27 WTA o va întâlni tot în turul al doilea pe Ajla Tomjlanovic (Australia, 39 WTA). Elena Gabriela Ruse, 57 WTA, va juca în runda inaugurală cu Kristina Kucova (Slovacia, 77 WTA), în timp ce Irina Begu, 72 WTA, o va întâlni pe Katerina Siniakova (Cehia, 55 WTA).

Simona Halep, învinsă de Aryna Sabalenka la „Tie Break Tens”

Simona Halep a pierdut meciul disputat în turneul demonstrativ Eisenhower Cup împotriva Arynei Sabalenka, ocupantă a locului 3 în clasamentul WTA. 

Bielorusa s-a impus cu 10-7, după 11 minute, formatul fiind unul special: un singur set, care a constat într-un supertiebreak. 

„Împotriva Arynei este foarte greu să joci fără încălzire. E bine că am luat şapte puncte, a fost distractiv să joc în faţa spectatorilor. Este foarte special şi emoţionant, la începtul carierei mele am câştigat turneul de la Indian Wells, a fost imens pentru mine la acea vreme. Este întotdeauna o plăcere, sper să am alte amintiri frumoase de aici”, a spus Simona, 26 WTA, la finalul partidei. 

Premiul cel mare al competiției din cadrul Tie Break Tens a fost de 150.000 de dolari, câștigat de Amanda Anisimova, care le-a învins pe Naomi Osaka, Paula Badosa și Maria Sakkari.

Citește și alte știri din tenis:

Favorita principală s-a retras de la Indian Wells: „Sunt dezamăgită”

Simona Halep, învinsă de Aryna Sabalenka: „E greu să joci împotriva ei fără încălzire”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1423984557905776
Florin Stanescu  •  10 Martie 2022, 14:18

Îmi pare rău dar la ce joaca acum pleacă repede!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  10 Martie 2022, 12:27

...prezenta lui halep o sa fie scurta la acest turneu ...

ortega
ortega  •  10 Martie 2022, 11:12

A ca și eliminată *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează