SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - EKATERINA ALEXANDROVA

SIMONA HALEP - EKATERINA ALEXANDROVA // VIDEO Simona Halep, probleme la începutul meciului din cauza accidentării: „De asta mi-a fost greu la început”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2019 20:29

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) s-a calificat în turul III al turneului WTA de la Cincinnati, după ce a trecut de rusoaica Ekaterina Alexandrova (24 de ani, 43 WTA), scor 3-6, 7-5, 6-4.

  • Simona Halep va juca în turul III cu învingătoarea meciului dintre americanca Madison Keys (18 WTA) și rusoaica Daria Kasatkina (41)

După meci, la interviul de pe teren, Simona Halep a explicat că accidentarea la tendonul lui Ahile, suferită săptămâna trecută la Rogers Cup, în Toronto, a împiedicat-o să intre ritm în primul set. 

„A fost un meci foarte, foarte greu! Ea a lovit mingea foarte puternic și a fost dificil să returnez. Am luptat și nu am renunțat la meci. Am vrut să alerg pentru fiecare minge. 

Din punct de vedere mental, mi-a greu la începutul meciului, din cauza accidentării. Nu am avut nicio durere, dar mi-a fost greu să intru în ritm. Ea a fost foarte puternică în acele momente. După aceea, am simțit că am trecut peste și că pot fi agresivă. Am simțit că pot să schimb jocul ”, a declarat Simona Halep.

„Le mulțumesc tuturor fanilor care sunt alături de mine, mă bucur mult să fiu aici” - Simona Halep

Citește și:

Simona Halep SUPRAVIEȚUIEȘTE! Jucătoarea noastră întoarce de la 0-1 la seturi, într-un meci cu o rusoaică în formă maximă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  15 August 2019, 09:31

I-aauzi,cica"numai in primul set i-a fost greu"!Dar in setul 2 cum o fi fost-cand adversara avea 5-4 si servea pentru castigarea meciului?Pentru ca la tv.s-a vazut ca doar in ultimele 3 game-uri -din decisiv-meciul a fost usor,cand adversara "s-a sinucis in direct"trimitand toate mingiile... afara sau in fileu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează