SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP, ELIMINATĂ DE LA ROLAND GARROS // Amanda Anisimova, conferință de adolescentă: „Miercuri am dormit în vestiar. Apoi am obosit căutând pantofi!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 16:44

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a fost învinsă de americanca Amanda Anisimova (51 WTA), scor 2-6, 4-6, în sferturile de finală de la Roland Garros. Adolescenta de 17 ani și-a exprimat sincer impresiile la conferință și a vorbit respectuos la adresa Simonei. 

„Încă nu-mi vine să cred ce rezultat am obținut. Faptul că am ajuns să joc cu Simona era deja incredibil, dar și să trec de ea e nebunesc! Până acum am jucat foarte bine la Roland Garros, dar în meciul din sferturi de finală am știut că trebuie să fac ceva diferit pentru că jucam împotriva Simonei și nu avea să fie deloc ușor.

E o atletă și o sportivă extraordinară. Am încercat să arăt cel mai bun tenis al meu. Nu știu cum am făcut asta. Sunt foarte fericită de evoluția mea! 

Chiar dacă în setul al doilea am avut avantaj pe tabelă, nu mă gândeam la victorie, știam că ea poate reveni în orice moment. M-am concentrat pe fiecare punct în parte. Când a egalat au început să intervină unele emoții, dar am reușit să lovesc câștigător de câteva ori și m-am calm.

La începutul meciului nu am arătat niciun fel de emoție pentru că nu am avut, eram doar încântată că am această oportunitate. M-am simțit bine pentru că în primele tururi am avut ceva probleme de sănătate”, a declarat Anisimova la conferința de presă în limba engleză de la finalul meciului cu Halep. 

Anisimova, debut senzațional pe Philippe Chatrier

Americanca în vârstă de 17 ani avusese doar oportunitatea de a se antrena pe arena principală de la Paris înaintea victoriei senzaționale împotriva campioanei en-titre.

„În zilele trecute m-am antrenat pe Philippe Chatrier și mi s-a părut o arenă minunată. Îmi doream să joc un meci oficial pe ea. Astăzi am ajuns în această poziție și faptul că am avut-o adversara pe Simona e un vis împlinit, nu puteam să cer mai mult

Miercuri am stat și am dormit în vestiar, mi-am dat seama că nu vom juca și am profitat de acest timp și am dormit. Apoi, când s-a anulat meciul am stat mult în trafic pentru că îmi doream pantofi de sport noi și am căutat un magazin Nike. Am condus cam două ore și până la urmă nu am găsit ce-mi doream. Mi-am spus că a fost o idee proastă și mă întrebam de ce m-am obosit în acest mod. Apoi am luat cina și am mers la hotel. Cam așa a decurs ziua mea”, a comentat Anisimova.

„Respect fiecare adversară în parte, dar când vine vorba de jocul meu nu mă îndoiesc de el, indiferent de cine este de partea cealaltă a fileului. Da, am jucat contra lui Halep, campioana de anul trecut, dar știam de ce sunt capabilă și că pot juca foarte bine”Amanda Anisimova

Vezi și: 

SIMONA HALEP - AMANDA ANISIMOVA 2-6, 4-6 // Mats Wilander și Patrick Mouratoglou, discuție aprinsă după eliminarea campioanei en-titre de la Roland Garors: „Halep e vulnerabilă, trebuie să schimbe ceva”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
stevedoe
stevedoe  •  06 Iunie 2019, 20:28

Adolescenta de 17 ani zice: "Am condus cam două ore ...". Eu stiu ca in state conduc de la 16 ani, dar oare are dreptul sa o faca in Franta? Chiar nu stiu ...

1663755793951448
Costi Costinel  •  06 Iunie 2019, 19:37

„Da, am jucat contra lui Halep, campioana de anul trecut, dar știam de ce sunt capabilă și că pot juca foarte bine”- prefacatoriile lui Halep , cum ca vezi doamne … nu pune presiune si nu are asteptari ??!! I-au mancat meciul . ar trebui sa ia lectii de la pustoaica asta , in loc sa strige la antrenori ca sa aplaude !!

103798407052226
 •  06 Iunie 2019, 18:34

„Miercuri am dormit în vestiar. Apoi am obosit căutând pantofi!” joi am batut-o pe simona favorita nr.1 si detinatoarea titlului ! pe vremea mea povestile incepeau cu :"a fost odata,ca niciodata...." acum batman,superman,spiderman,antman,hulk,fatman,thor,ironman si cu wonder woman s-au apucat de filmari la holiud !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close