SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

SIMONA HALEP - ELISE MERTENS // VIDEO Prima reacție a Simonei Halep după înfrângerea cu Mertens din finala de la Doha: „De asta joc mereu cel mai bun tenis al meu aici” » Mesaj special pentru românii din tribune

Simona Halep // FOTO: Reuters +2   FOTO
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 19:37

Simona Halep, 3 WTA, a fost învinsă de Elise Mertens în finala turneului de la Doha, scor 6-3, 3-6, 4-6, ratând șansa de a cuceri primul titlu al anului.

La festivitatea de premiere, Simona Halep a recunoscut că se simte epuizată după o săptămână lungă, în care a venit după meciurile din Fed Cup, însă i-a dat credit belgiencei pentru victorie. 

„Mi-aș fi dorit să ridic acest minunat trofeu, dar nu am reușit. Felicitări pentru Elise, ai avut o săptămână grozavă. Mult succes pentru restul sezonului, ești o mare jucătoare. 

A fost o săptămână epuizantă după meciurile din Fed Cup, așa că e o performanță că am jucat în finală. Mulțumesc publicului de aici, joc mereu cu plăcere și inima deschisă, poate și acesta este motivul pentru care joc de fiecare dată cel mai bun tenis al meu aici”, a spus Simona Halep, la festivitatea de premiere de la finalul partidei. 

Simona a vorbit preț de câteva secunde și în limba română, transmițându-le un mesaj de mulțumire compatrioților din tribune și celor care au urmărit-o din fața televizoarelor. 

75.000 €va primi Simona Halep pentru finala de la Doha

Vezi și: SIMONA HALEP - ELISE MERTENS //FOTO + VIDEO Halep pierde incredibil finala de la Doha cu Elise Mertens, doborâtă de probleme fizice

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
254733832095283
Doina Nicolae  •  16 Februarie 2019, 21:43

Domnul Isus Hristos sa te binecuvinteze scumpa mea luptătoare,El sa te tina pe bratu-I puternic de biruință si sa fie mereu Stanca ta de adăpost! Nu uita Dumnezeu te iubește indiferent de rezultatul pe care-l obții si să-i ierte pe cei care nu stiu cata munca titanica depui ca sa joci accidentata scrâșnind din dinți de durere. Ii mulțumesc Domnului pentru ca ne-a dat o jucătoare luptătoare ca tine ,suflet nobil care ne-ai făcut atata onoare. Te iubesc jucătoare Mare!

105662257060988
Eugen Qy  •  17 Februarie 2019, 14:37

Iti multumim SIMONA pentru ca ne arati tot timpul CUM TREBUIE sa fie un roman/o romanca ADEVARAT/ADEVARATA !!! ASA TREBUIE sa FIM CU TOTII (cel putin NOI ROMANII-indiferent de etnie) ambitiosi, curajosi si (strangand din dinti-spre a putea TRECE PESTE DURERI) sa luptam pana la epuizare pentru TRANSFORMAREA Romaniei dintr-o COLONIE a MULTINATIONALELOR(cel putin) intr-un STAT UNITAR DEMN LIBER SI SUVERAN !!!

ray51
ray51  •  17 Februarie 2019, 08:52

Punct si de la capat. Lanturi si trandafiri. Umbre si lumini. Viata e frumoasa !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează