SPORTURI  »  TENIS  »  MELBOURNE SUMMER SET

VIDEO+FOTO Simona Halep, victorie fără emoții contra Gabrielei Ruse: a cedat doar 3 game-uri » Cine e următoarea adversară

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages +14   FOTO
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 06 ianuarie 2022 07:04 / Actualizat joi, 06 ianuarie 2022 08:51

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) a învins-o pe Gabriela Ruse (24 de ani, 87 WTA), scor 6-2, 6-1, în turul al doilea al turneului Melbourne Summer Set 1, din Australia.

  • În sferturi, Simona o va întâlni vineri pe elvețianca Viktorija Golubic (29 de ani, 43 WTA). Organizatorii urmează să anunțe ora de start
  • Turneele de la Melbourne, Summer Set 1 și Summer Set 2, sunt unele de încălzire înainte de Australian Open. Meciurile se joacă în complexul care găzduiește primul Grand Slam al anului.

La fel cum s-a întâmplat și la întâlnirea de la Transylvania Open, Simona Halep a câștigat rapid meciul împotriva compatrioatei ei, având nevoie doar de o oră și un minut pentru a accede în sferturi.

VIDEO Simona Halep, victorie contra Gabrielei Ruse la Melbourne Summer Set

Primul set a început cu un break pentru Halep, dar Ruse a egalat rapid scorul. De la 1-1, Simona a dominat jocul și preluat conducerea punctelor. A făcut 4-1, scor la care Ruse a mai reușit un break. În finalul setului, Halep a mai câștigat două game-uri și s-a impus cu 6-2.

Gabriela Ruse a câștigat primul game din setul secund, dar ulterior nu i-a mai putut face față adversarei. Simona a câștigat 6 game-uri la rând și și-a adjudecat victoria în fața Gabrielei, alături de care a jucat în proba de dublu la Melbourne Summer Set.

Simona Halep – Viktorija Golubic, în sferturi la Melbourne Summer Set

Pentru Simona, urmează acum duel cu elvețianca Viktorija Golubic. Cele două nu s-au mai întâlnit în circuitul WTA, iar singurul meci direct a avut loc în Fed Cup, în 2018. Atunci, Simona a avut nevoie de 3 seturi pentru a câștiga, scor 6-3, 1-6, 6-1.

Golubic e a 6-a favorită a turneului. În turul 1 a trecut de Lauren Davis (89 WTA), scor 7-5, 6-1, iar în turul II a învins-o pe Lesley Pattinama Kerkhove, scor 6-3, 6-0.

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Simona Halep – Gabriela Ruse

+10 FOTO

Citește și: 

Lui Djokovic i s-a cerut să părăsească Australia! Viza i-a fost refuzată, după interogatoriul de 9 ore de pe aeroport. Vrea să facă apel

Gest de mare campion al lui Nadal » Ce a făcut după primul meci al anului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tatiana19
tatiana19  •  06 Ianuarie 2022, 15:25

GABI RUSE A AVUT GHINION CU TRAGEREA LA SORTI. PACAT! ESTE O JUCATOARE CU VIITOR. SIMONA ESTE INCA O TENISMENA GREU DE INVINS, ATUNCI CAND O PRINZI INTR-O FORMA BUNA SUCCES IN CONTINUARE SIMONEI SI IRINEI BEGU!!!!!!!!!

senin
senin  •  06 Ianuarie 2022, 09:07

Programările astea ,la început de turneu , între jucătoare din aceeași tara nu sunt normale, Gabriela nu o poate învinge acum pe Simona, dar ar fi avut șansa cu o jucătoare din alta tara

Vezi toate comentariile (2)
Comentează