SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep îi întoarce complimentele lui Rafael Nadal: "Ce să mai spun despre el? Cuvintele sunt prea mici"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 21:34

Rafael Nadal, 32 de ani, a avut doar cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, 26 de ani, după succesul istoric al româncei de la Roland Garros. Sportiva noastră nu s-a lăsat mai prejos și i-a întors complimentele ibericului, care duminică și-a adjudecat al 11-lea titlu la Paris.

"Nu am vorbit cu el, dar unchiul lui a venit la mine special, în timpul unui interviu acolo, şi m-a felicitat.

Chiar am fost bucuroasă de acest lucru, ştiu că e un băiat deosebit şi mă aşteptam să spună câteva cuvinte frumoase. Nu am văzut exact ce a spus. Eu despre el ce aş putea să spun? Deja cuvintele sunt prea mici pentru el", a declarat Simona Halep azi, la sosirea pe aeroportul Otopeni.

"Fără dubii, Simona este o mare luptătoare. Este una dintre jucătoarele care se deplasează cel mai bine pe teren. Este frumos că a reușit să câștige acum, după ce a pierdut finala de anul trecut cu Ostapenko și a avut atâtea șanse irosite.

A meritat să câștige. Este numărul 1. Îmi plac oamenii care muncesc pentru a avea succes. Simona este unul dintre acei oameni"
Rafael Nadal, despre Simona Halep

Citește și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
catalynn
catalynn  •  12 Iunie 2018, 10:47

Și totusi, io unul sunt satul de opiniile ăstora care habar n-au de tenis gen Nadal, astept părerile cu adevarat pertinente si avizate ale unor specialiști de talie mondiala precum Tihi, Dorel sau Simonhalep! De WowMasha/Bosfor nu mai spun ... :-)))

114653029430026
Ducu Praz  •  12 Iunie 2018, 09:34

Rusine...nu putem organiza o manifestare fara amestecul politicului.Gasca #Rezist a confiscat organizarea....chiar si numele lui Halep a fost asociat cu #### (vezi banerul expus pe stadion).Practic Halep a fost huiduit si fluierat si nu Firea.Mai bine nu organiza nimic.Foarte multe alte jucatoare a castigat RG,si totul s-a terminat in liniste,fara nici un mare tam-tam,fara manifestari iesite din comun.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  12 Iunie 2018, 06:12
Postat de napocarrepublic pe 12 Iunie 2018, 03:49

bai daniel ..cati centzi ai primit pomana zi? =)) ca intodeauna esti nestatornic ..se numeste 8ip0lar=))

Bai tanase eu m-am referit strict la frina de mina nu la aia de picior . Deja e a treia zi . Deja se exagereaza . Forza PSD !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează