SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep, interviu pentru FIFA » Fotbalistul care a inspirat-o, cel mai bun prieten din Generația de Aur și recordul la jonglat :)

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 13:08

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a oferit un interviu pentru FIFA. Cea mai bună jucătoare a lumii a vorbit despre relația cu fotbaliștii din Generația de Aur, despre sfaturile primite de la Gică Hagi sau despre recordul pe care l-a stabilit în materie de jonglat cu mingea. 

„Iubesc fotbalul. Tatăl meu nu a făcut performanță, dar a iubit fotbalul. Toată lumea îmi povestește despre cât de talentat era. Am jucat mult când eram copil, pe străzi, alături de fratele meu și de verii mei. 

Cred că sunt norocoasă că abilitatea mea de a jongla a venit natural. Îmi place să practic mai multe sporturi. Cred că am puțin talent și coordonare pentru fiecare. Nu am făcut nimic special pentru a învăța, doar am jucat mult. Recordul meu la jonglat este în jur de 89. 

Aud tot timpul lucruri despe fotbal, de la tatăl și de la fratele meu, care urmăresc atent fenomenul. Câteodată, reușesc să mă uit și eu la meciuri. Admir fiecare sportiv și susțin sută la sută echipa noastră națională. Sunt o româncă mândră.

Gheorghe Hagi a fost eroul meu. Am fost încântată când l-am întâlnit. Eram foarte mică, știu că Steaua avea meci în Liga Campionilor.
A fost foarte drăguț cu mine, mi-a dat niște sfaturi”, a declarat Halep pentru FIFA.

„A fost o onoare să întâlnesc fotbaliștii din Generația de Aur. Pot spune cu mândrie că sunt prietenă bună cu unii dintre ei, mai ales cu Bogdan Stelea. E un om minunat”Simona Halep

„Știm cu toții că Messi și Ronaldo sunt niște sportivi desăvârșiți, cei mai buni fotbaliști din lume. Îi admir pe amândoi”Simona Halep

Vezi și: 

Simona Halep își aduce antrenor: „Darren Cahill mi l-a recomandat și voi ține cont”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
131748631040830
Ionel Ogorean  •  17 Ianuarie 2019, 12:08

Mare bucurie in romania astazi cu simona telepatia mea deosebita la mijlocul meciului,s a intimplat ceva explicabil.

1087594074662942
Ioan Valeriu  •  16 Ianuarie 2019, 22:54

Bravooo, Simonaaa! Iti urez mari succese!

martinpen
martinpen  •  16 Ianuarie 2019, 15:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Daca e adevarat ce spui, bravo Halep. Ai folosit metoda folosita de toate sportivele de performanta, sa nu se prezinte la atat de multe turnee cat le pretinde WTA. Deocamdata si cu alea, daca ar fi adevarate, si tot pe locul 1 este. Bravo Halep.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează