SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep își dezvăluie secretul de la Roland Garros! Schimbarea majoră pe care a făcut-o: „D-asta câștig mai mult”

Simona Halep vrea să câștige din nou la Roland Garros // FOTO: Guliver/GettyImages +21   FOTO
Simona Halep vrea să câștige din nou la Roland Garros // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 10:14 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 11:14

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) și Iga Swiatek (19 ani, 53 WTA) se duelează azi în optimile de finală de la Roland Garros 2020, repetând duelul din 2019, câștigat de jucătoarea noastră.

După victoria cu Amanada Anisimova, 6-0, 6-1, Simona Halep le-a dezvăluit jurnaliștilor că s-a schimbat după perioada petrecută acasă, ca urmare a pandemiei, și că este mai relaxată pe teren, ceea ce o ajută să câștige mai multe meciuri.

„Aceasta pauză provocată de pandemie m-a făcut să îmi dau seama cât de mult iubesc tenisul și cât de tare vreau să revin în turnee. Mi-am dat un restart. Am fost foarte fresh după pandemie pentru că am stat acasă și m-am odihnit. Mă bucur foarte mult că am revenit și să fiu în această perioadă în Paris, orașul meu preferat, și chiar de ziua mea. Încerc să dau tot ce am mai bun, să mă bucur la maximum. Să fiu aici e suficient pentru mine.

Acum câștig mai mult pentru că zâmbesc mai mult. Viața mea nu mai depinde de meciurile de tenis. Doar mă bucur și sunt fericită că sunt pe teren. Probabil că e un motiv bun pentru care joc așa bine! Am lucrat la asta și înainte, să nu pun totul în tenis, toată viața, tot ce fac. Pandemia m-a ajutat foarte mult să schimb asta. Am devenit mai relaxată. Am văzut că sunt probleme mai mari în viața. Eu am privilegiul de a practica acest sport. 

Sunt mai relaxată acum, nu știu cum să explic. Sunt într-o formă bună și sunt încrezătoare. Poate se va schimba anul viitor, dar am învățat să trăiesc în prezent. Am învățat multe după pandemie”, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Simona Halep - Amanda Anisimova

+17 FOTO

Citește mai multe știri de la Roland Garros: 

De ce e Simona Halep invincibilă pe zgură? Darren Cahill le-a spus americanilor secretul

ȘOC la Roland Garros » Meciul româncelor, suspect de trucare! VIDEO cu game-ul hilar pe care s-au pariat sute de mii de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează