SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA 5-7, 1-6 // Declarație cu impact a Martinei Navratilova despre Halep: „Suferă de sindromul impostorului” » La ce se referă marea campioană

Simona Halep - Karolina Pliskova // FOTO: Reuters
Simona Halep - Karolina Pliskova // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 martie 2019 21:53

Simona Halep, 27 de ani, 3 WTA, a ratat șansa de a reveni pe primul loc în clasamentul WTA, fiind învinsă în semifinalele de la Miami de Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 5-7, 1-6.

Pe parcursul meciului, în timp ce comenta partida la televiziunea BT Sport, legendara fostă tenismenă Martina Navratilova, 62 de ani, a încercat să găsească explicații pentru căderea Simonei, care a condus cu 5-3 în primul set, dar a cedat inexplicabil inițiativa și a pierdut manșa inaugurală cu 5-7.

„Suferă de sindromul impostorului, chiar dacă a câştigat un turneu de Grand Slam şi a fost numărul 1 WTA”, a spus aceasta.

Ce este sindromul impostorului? 

În tratatele de psihologie modernă, sindromul impostorului este definit drept tendința care îi determină pe oameni să creadă că nu sunt buni la ceea ce fac atunci când vine vorba de profesia lor.

Conform eva.ro, sindromul îi forțează pe indivizi să se simtă anxioși, nesiguri și să nu aibă încredere în propriile calități. 

Vezi și: Controversa creată de un jurnalist de la New York Times după meciul Simonei Halep: „E aproape de o înfrângere sigură. Ar trebui să ia în calcul să renunțe?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  30 Martie 2019, 16:55
Postat de lapusneanul2 pe 29 Martie 2019, 23:32

ar fi bine, dar ce fac prostii ca tine , pe cine vor lua in vizor ? posibil sa dispareti repede la fel cum ati aparut...:)

***, tu eşti cel mai reprezentativ exemplu de prost, cu 1000 de clone, fără profesie, fără calificare, fără urmă de viaţă socială, un papagal tare în gură pe paginile de comentarii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

viomarmi22
viomarmi22  •  30 Martie 2019, 13:25

@mikidiki și alți hateri de serviciu, fata asta este în top 10 WTA de peste 5 ani, că tu ai vedea-o pe locul 80-90 este doar părerea ta de ofuscat care n-ai nici o legătură cu realitatea din clasamentul tenisului feminin și valoarea sportivă a Simonei Halep ! Faptul că unii sunteți injectați cu atâta ură împotriva tenismencei Simona Halep, care ne reprezintă cu cinste România, înseamnă enorm pentru imaginea țării noastre, mai mult decât 1000 de *** de politicieni penali, distrusă pas cu pas pe toate planurile timp de 29 de ani !!! Și eu am fost supărat pe atitudinea Simonei în multe meciuri pe care le-a pierdut pe mâna ei, cum a fost cel cu Pliskova de la Miami când practic a fost de nerecunoscut de la 5-3 în primul set și minge de încheierea setului, după care a pierdut 9 game-uri la rând, cum nu cred că s-a întâmplat în vreun meci jucat de când este în top 10WTA. Una peste alta trebuie să acceptăm faptul că Simona Halep poate învinge orice adversară din tenisul actual, depinde și de forma sportivă care în acest moment nu este cea mai bună, la fel stă și cu psihicul, dar este în creștere și ne dă speranțe să credem că sezonul de zgură care urmează și care se mulează cel mai mult pe stilul ei , va reveni la forma maximă de anul trecut !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mikidiki
mikidiki  •  30 Martie 2019, 10:49

nu sufera de simdromul impostorului ci chiar este impostoarea locului ocupat nu are nici o treaa cu locul ala undeva intre locurile 80-90 a-r fi mult mai aproape de adevar!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează