SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

Simona Halep la Australian Open // Simona a glumit din nou cu Darren Cahill: „S-a strâns o sumă considerabilă”

Articol de - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 15:24

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a fost din nou întrebată, după victoria cu Harriet Dart (23 de ani, 173 WTA), dacă antrenorul Darren Cahill i-a comunicat câți bani trebuie să doneze în urma ultimei victorii. 

  • Partida Halep - Yulia Putintseva va avea loc sâmbătă, la o oră ce va fi anunțată ulterior. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport.

Românca a anunțat la începutul anului că va da câte 200 de dolari australieni în contul victimelelor incendiilor din Australia pentru fiecare stare de iritare pe care i-o va provoca antrenorului său în timpul meciurilor. 

„Mi-a spus că a redus la jumătate bilanțul, pentru că am reușit să închid meciul în două seturi, sunt într-o poziție bună, dar o să donez pentru toate prostiile pe care le-am făcut și cred că e o sumă considerabilă”, a dezvăluit Simona cu zâmbetul pe buze. 

Rezumat Simona Halep - Harriet Dart

Vezi și: 

Simona Halep, după calificarea în turul 3 la Australian Open 2020: „Simțeam presiunea că nu pot închide meciul”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează