SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

Simona Halep, după calificarea în turul 3 la Australian Open 2020: „Simțeam presiunea că nu pot închide meciul”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 11:59

Simona Halep, 28 de ani, loc 3 WTA, a vorbit la microfonul Eurosport, imediat după victoria cu britanica Harriet Dart, scor 6-2, 6-4, în turul secund la Australian Open 2020. 

„A fost dificil să simt ritmul, fiindcă ea nu lovește puternic, dar găsește unghiuri. Sunt mulțumită de mine. Am urmărit puțin din jocul ei, știam la ce să mă aștept. Am jucat cam departe de teren, dar m-a bucurat că am putut lovi mingile cu mult kick. Simțeam presiunea, că nu pot închide meciul, am făcut totul pentru puncte. M-a bucurat că m-a ajutat serviciul la final”, a explicat Simona Halep. 

Cu cine joacă Simona Halep în turul 3 la Australian Open 2020

+8 FOTO

Simona Halep, BLACKOUT la 5-1 în setul doi

Ceva s-a rupt inexplicabil la 5-1, în setul doi. Halep a ratat două mingi de meci,jocul ei s-a scurtcircuitat brusc, românca pierzându-și intensitatea arătată în prima parte a meciului. Harriet Dart a revenit în setul secund de la 1-5, câștigând 3 game-uri consecutive și ajungând la 4-5 și ipostaza de a avea mingi de break pentru a egala la 5! Cum vede CTP acest moment, AICI. 

Citește și:

Halep avansează la AO, chiar dacă și-a complicat viața în setul 2 cu Dart: „Simt că l-am enervat azi pe Darren”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  23 Ianuarie 2020, 13:37

pina ce machidoanca nu isi va cere scuze public penru cele spuse si de ea si de parinti ca romania nu a facut nimic pentru ea nu o voi lasa atit eu cit si altii. si nu pe degeaba. atit poate si se vede clar. daca nici acum dupa atitia ani cu bani bagati in ea cu mai toti de prin sport cu sponsori cu doctori cu de toate simte presiuni cind joci cu o copila fara experienta ma intreb ce va face cind va juca cu sportivi grei care au control psihologic net superior ei? ce face ***? glume peste glume ? foarte tare cind mai este si pe bani. simona halep acest sportiv cu mari sanse si cu investitii bagate in ea de parinti de printul sturdza de multi altii ar fi trebuit sa defileze. *** ma uitam si acum cum nu se controla. dorea sa ne transmita ca stie ce sa faca dar nu i-a iesit. incredibil amatorism. in lumea tenisuului mondial in lumea sportuului cistiga cei care au un sefl control extrem de bun. va mai aduceti aminte de stan smith? de bjion borg si alte tenismene colosale? isi asundeau emotiile. si le controlau perfect. dar observ ca in afara de vacante cu 'iubi" carat peste tot cu orgolii impinite unde serbari galante pe stadioane s-au facut cum nu a existat pentru un alt sportiv si ar fi meritat mult mai multi - fiind reclama pentru psd nu intuia teapa. asta apasare sa fi laudata si sa nu mai poti dovedi nimic. sa traiasca titi ionescu tiriac. atit poate fatuca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

347655969058390
Ion Popescu  •  23 Ianuarie 2020, 13:12

Si uite asa, cu tot jocul criticaibil de rauvoitori a ajuns sus, pe locul 2 in ierarhia mondiala. Ce bine ar fi sa avem locul 2 in lume si la alte sporturi. Dar in schimb avem locul 1 la sortimentul "hateri de canapea" !

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  23 Ianuarie 2020, 13:07

Bravo Simo!Meci castigat destul de usor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează