SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP vs HARRIET DART 6-2, 6-4 » Victorie după un set complicat pentru Simona! Cu cine joacă în turul 3 la Australian Open 2020

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 09:00

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a trecut de britanica Harriet Dart (23 de ani, 173 WTA), 6-2, 6-4, în turul secund la Australian Open 2020. Va juca mai departe cu kazaha Yulia Putintseva (25 de ani, loc 38 WTA).  

Meci entuziasmant făcut de Simona Halep în startul primului set. Simona a încercat permanent să lungească punctele, a avut multe schimbări de direcție, iar britanica clasată pe locul 173 WTA a fost forțată să greșească foarte mult: 20 de erori neforțate! S-a închis repede, 6-2.

Simona Halep, cădere în finalul setului secund!

Sub privirile autoritare ale lui Darren Cahill, care nu a părut foarte tulburat de evoluția Simonei, jucătoarea noastră părea că mărșăluiește în ambele seturi spre turul 3 la Australian Open 2020. Lucruri s-au complicat de la 5-1 în setul secund. Britanica a ascuțit unghiurile, Simona a părut ușor depășită, iar scorul s-a întors la 5-4. Simona s-a concentrat pe final și a închis abia la a cincea minge de meci a meciului!

„Adversara a jucat foarte bine, a fost dificil pentru mine să închid setul. Îmi place să joc sub presiune, dar aș prefera să termin meciului mai repede. Azi sigur l-am enervat pe Darren, deci vor urma niște donații. El ține socoteala” - Simona Halep la final

FINAL » Simona Halep - Harriet Dart 6-2, 6-4

6-4, GAME, SET, MATCH SIMONA HALEP! După 4 mingi de meci, Simona reușește să obțină victoria!
5-4, game Bart. Al treilea joc adjudecat de adversară, care pune presiune pe Simona! Jucătoarea noastră servește iarăși pentru a închide partida!
5-3, break Bart. Britanica reușește breakul, Simona a ratat o minge de meci. 
5-2, game Bart. Harriet amână finalul. 
5-1, GAME HALEP. Meciul se îndreaptă rapid spre o concluzie. Simona va juca împotriva învingătoarei meciului dintre americanca Danielle Collins (26 de ani, loc 25 WTA) și rusoaica Yulia Putintseva (25 de ani, loc 38 WTA);
4-1, game Bart. Britanica reușește să își treacă în cont primul game din acest set. 
4-0, GAME HALEP. Simona e dezlănțuită! 
3-0, BREAK SIMONA HALEP. Jucătoarea noastră evoluează foarte îngrijit și se distanțează și mai tare! 
2-0, GAME HALEP. Simona își adjudecă serviciul. Darren Cahill pare concentrat, dar fără griji în tribune. Dialog din privire în echipă. 
1-0, BREAK SIMONA HALEP. Simona începe entuziasmant și setul secund, închide gameul pe serviciul adversarei cu o „scurtă” excelentă!

20 de greșeli neforțatea avut Harriet Dart în primul set, o cifră enormă când joci împotriva Simonei Halep

+8 FOTO

6-2, GAME + SET SIMONA HALEP. Românca închide primul set, cu mici emoții pe propriul serviciu. 
5-2, game Dart. Primul game al britanicei de 23 de ani pe propriul serviciu, după ce Simona a avut 30-0. 
5-1, GAME HALEP. Simona joacă foarte îngrijit, fără greșeli neforțate, o angajează pe Harriet Dart în puncte lungi, iar britanica nu reușește să țină ritmul;
4-1, BREAK SIMONA HALEP! Simona iutește ritmul și pare să se fi desprins în set. 
3-1, GAME SIMONA. Jucătoarea noastră se concentrează, se folosește de serviciu și își adjudecă primul game pe propriul serviciu. 
2-1, BREAK SIMONA. Start ciudat de meci, Simona reușește din nou să „spargă” serviciul adversarei. 
1-1, break Dart. Simona își pierde la zero serviciul imediat, după câteva ezitări la fileu. 
1-1, BREAK SIMONA! Jucătoarea noastră pare în control, a reușit să susțină punctele, să simtă loviturile și să își adjudece serviciul adversarei. 

A început meciul. 

Vezi și: 

Cine e Harriet Dart: dietă fără gluten, Maria Sharapova e idolul ei și e fană Arsenal

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (44)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  23 Ianuarie 2020, 14:08
Postat de bazinga pe 23 Ianuarie 2020, 12:43

De unde ai dedus matale ca am avut eu o viata trista?Te inseli amarnic,amice!Recunosc,nu o suport pe Halep,consider ca niciun sportiv nu merita banii pe care ii castiga si mai ales,consider ca Halep joaca un tenis oribil si este cel mai mincinos NUMBER ONE din istoria tenisului feminin!Are un noroc colosal in tot ce face in tenis ,dar este o mediocra,iar tenisul practicat de ea este un chin pentru orice spectator neutru.....Asa ca,du-te si baga de alea legale si vezi-ti de viata ta cea vesela....ok?

Te-ai gindit ca poate o soluție ar fii să nu te mai uiți la meciurile Simonei? In felul asta nu te mai mai chinui. Dacă tot zici ca are jocul asta oribil. Urmareste doar jucatoarele care-ți plac. Nu?

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  23 Ianuarie 2020, 13:45

PRIMUL SET CÂȘTIGAT FĂRĂ PROBLEME, ÎN SETUL 2 PANA LA 5-1 SIMONA RUPEA! S-A RELAXAT, AU APĂRUT GREȘELI, BRITANICA A CÂȘTIGAT 3 GAME-URI CONSECUTIVE. SCORUL ERA 5-4, SIMONA A CÂȘTIGAT MECIUL EXACT CÂND TREBUIA,ADVERSARA EI ERA PE VAL...

bazinga
bazinga  •  23 Ianuarie 2020, 12:43
Postat de pittt pe 23 Ianuarie 2020, 12:25

Iar ti-e ciuda? Trista viata ai mai avut !!!!

De unde ai dedus matale ca am avut eu o viata trista?Te inseli amarnic,amice!Recunosc,nu o suport pe Halep,consider ca niciun sportiv nu merita banii pe care ii castiga si mai ales,consider ca Halep joaca un tenis oribil si este cel mai mincinos NUMBER ONE din istoria tenisului feminin!Are un noroc colosal in tot ce face in tenis ,dar este o mediocra,iar tenisul practicat de ea este un chin pentru orice spectator neutru.....Asa ca,du-te si baga de alea legale si vezi-ti de viata ta cea vesela....ok?

Vezi toate comentariile (44)
Comentează