Comentarii (4)

Ion Popescu  •  16 Februarie 2020, 20:58

Doresc Simonei tot binele din lume si sa invinga in Dubai si apoi la Doha. Dar GSP ne super intoxica cu Halep si Becali. Si eu consider ca GSP putea sa scrie si despre Ana Bogdan si Sorana Carstea care au facut meciuri frumoase in calificari R1 si R2 in Dubai.

supereduardo10  •  16 Februarie 2020, 16:13
Postat de bazinga pe 16 Februarie 2020, 14:30

SENZATIONAL....Cu JULIA GORGEOUS....cum ii spun americanii?!?!

Bahhh băiatule ce Sorana sau Ana? :))) pai u vb de locul 100 și... Adică sa numai vb de locu 2 în lume de o mare campioana ca vrei u știri din calificări pai u sigur ți cu fcstana ca numai aia cred ca dacă câștiga 3 turui cu neicanimeni în Europa sunt mare echipa iar februarie e luna de primăvară :))))

viomarmi22  •  16 Februarie 2020, 15:33

Despre Sorana Cârstea care a învins-o astăzi în calificări în setul decisiv la Dubai, tocmai pe nemțoaica Julia Goerges, nu scrieți absolut nimic, rușine să vă fie gazetă de *** ! Halep, Halep și iar Halep, parcă o văd și pe asta cum zboară din primul meci, la ce pregătire a făcut ea în dormitor cu Toni după ce și-a concediat preparatorul fizic !!! O...o dar stai așa, văd pe flashscore că mai este calificată și Ana Bogdan în turul 3 al calificărilor și care a învins-o pe mai bine cotata chinezoaică Zhang S, iarăși nimic, nimic voi sunteți ziar de sport sau de cancan-uri de doi bani ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga  •  16 Februarie 2020, 14:30

SENZATIONAL....Cu JULIA GORGEOUS....cum ii spun americanii?!?!

Comentează