SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

SIMONA HALEP LA DUBAI // Simona Halep va participa și la proba de dublu la Dubai! Va face pereche cu Julia Goerges

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 februarie 2020 12:28

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) se pregătește de turneul de la Dubai, primul la care joacă după Australian Open. 

Pentru competiția care se joacă între 17 și 23 februarie, Simona Halep a decis să se înscrie și în proba de dublu. Halep va face pereche cu nemțoaica Julia Goerges (31 de ani, 31 WTA). 

În primul tur, Halep și Goerges vor da peste perechea formată din japoneza Makoto Ninomiya și chinezoiaca Zhaoxuan Yang. Meciul se va disputa luni, organizatorii urmând să anunțe ora de start. Dacă vor trece, românca și nemțoaica vor da peste favoritele trei, Nicole Melichar (26 de ani, 19 WTA la dublu) și Yifan Xu (31 de ani, 8 WTA la dublu).

Tabloul probei de dublu de la Dubai

SIMONA HALEP LA DUBAI // Simona Halep va participa și la proba de dublu la Dubai! Va face pereche cu Julia Goerges

Halep și Goerges au mai făcut pereche și în 2019, la Miami, când au pierdut în optimi în fața echipei formate din Monica Niculescu și Abigail Spers. 

Citește și:

Simona Halep și-a aflat traseul de la WTA Dubai!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
347655969058390
Ion Popescu  •  16 Februarie 2020, 20:58

Doresc Simonei tot binele din lume si sa invinga in Dubai si apoi la Doha. Dar GSP ne super intoxica cu Halep si Becali. Si eu consider ca GSP putea sa scrie si despre Ana Bogdan si Sorana Carstea care au facut meciuri frumoase in calificari R1 si R2 in Dubai.

supereduardo10
supereduardo10  •  16 Februarie 2020, 16:13
Postat de bazinga pe 16 Februarie 2020, 14:30

SENZATIONAL....Cu JULIA GORGEOUS....cum ii spun americanii?!?!

Bahhh băiatule ce Sorana sau Ana? :))) pai u vb de locul 100 și... Adică sa numai vb de locu 2 în lume de o mare campioana ca vrei u știri din calificări pai u sigur ți cu fcstana ca numai aia cred ca dacă câștiga 3 turui cu neicanimeni în Europa sunt mare echipa iar februarie e luna de primăvară :))))

viomarmi22
viomarmi22  •  16 Februarie 2020, 15:33

Despre Sorana Cârstea care a învins-o astăzi în calificări în setul decisiv la Dubai, tocmai pe nemțoaica Julia Goerges, nu scrieți absolut nimic, rușine să vă fie gazetă de *** ! Halep, Halep și iar Halep, parcă o văd și pe asta cum zboară din primul meci, la ce pregătire a făcut ea în dormitor cu Toni după ce și-a concediat preparatorul fizic !!! O...o dar stai așa, văd pe flashscore că mai este calificată și Ana Bogdan în turul 3 al calificărilor și care a învins-o pe mai bine cotata chinezoaică Zhang S, iarăși nimic, nimic voi sunteți ziar de sport sau de cancan-uri de doi bani ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează