SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

SIMONA HALEP LA INDIAN WELLS. Simona Halep e gata de meciul contra Kristynei Pliskova: "Vreau să fiu furioasă pe teren"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2018 10:37

Simona Halep, locul 1 WTA, va juca în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00:00, în turul doi la Indian Wells cu cehoaica Kristyna Pliskova, locul 77 WTA.

Înainte de debutul la ediția din acest an a turneului american, Simona Halep a vorbit despre comportamentul ei pe teren, spunând că vrea să fie mai blândă cu ea, dar să fie la fel furioasă și să lupte la fel de mult.

"Nu vreau să mă calmez. În continuare vreau să fiu o luptătoare și să fiu furioasă pe teren. Asta mă ajută. Nu mai arunc rachete, ceea ce este grozav. Vreau doar să fiu mai blândă în timpul meciurilor, când mă critic. Când ratez o minge vorbesc prea dur cu mine. Trebuie să învăț să accept imediat și să mă gândesc la punctul următor", a spus Simona Halep potrivit WTA.

"Am învățat că sunt capabilă să fac lucruri mărețe. Mereu am visat să ajung pe locul 1, dar niciodată nu am crezut 100% că pot face asta. După ce am reușit, a fost o eliberare. Mi-a dat putere să merg mai departe, să fac lucrurile mai bine. Acum cred că orice este posibil și că pot face orice"
Simona Halep

Simona Halep și Kristyna Pliskova au mai avut un singur meci direct. Partida a avut loc în 2017, la Madrid, când Simona a câștigat cu 6-1, 6-2.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  09 Martie 2018, 11:54

Sa speram ca va fi asa cum spune. Dar dupa comportamentul de la jocul de dublu, cred ca ne va scoate par alb :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează