SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

SIMONA HALEP LA MONTREAL. Simona Halep dezvăluie cum face față atenției fanilor: "Vreau doar să fiu calmă, tăcută și să continuu să muncesc"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 10:47

Simona Halep, locul 1 WTA, se pregătește de debutul la Rogers Cup, de la Montreal. 

Simona Halep a fost întrebată în această săptămână, la turneul de la Montreal, în conferința de presă, cum a fost experiența de la filmări pentru spotul de la Rexona. "A fost foarte frumos și amuzant. E prima la care chiar am râs și m-am bucurat de timpul petrecut pe platouri. Nu e ușor pentru un jucător de tenis să joace în reclame, dar aceasta mi-a plăcut și cred că și oamenilor", a spus ea.

Liderul mondial a fost întrebată din nou despre atenția imensă de care se bucură acasă, în România. "Încerc să rămân la fel. Am realizat ceva imens, visul meu s-a împlinit, dar viața mea e aceeași. Vreau doar să fiu calmă, tăcută și să continuu să muncesc, fiindcă e important să am energia și motivația de a merge mai departe".

Simona Halep  va avea primul tur liber, urmând s-o înfrunte în turul secund pe învingătoarea partidei dintre rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (28 WTA) și Christina McHale, locul 98 WTA

Citește și: Simona Halep e gata de revenirea pe teren: "Aici sunt încrezătoare că pot juca bine! Vreau să fiu la cel mai înalt nivel" » Ce zice despre sezonul ei

Citește și: Simona Halep și Irina Begu, OUT încă din turul I de la Montreal! Au pierdut după ce au ratat două mingi de meci

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
831709840320052
Ba Banu  •  07 August 2018, 23:32

Indiferent ce scriu invidioșii si PARAZITII, care se cred vitriolici la adresa unei fete muncitoare - și pe care nu a ajutat-o nimeni decât familia și grupul ei de specialiști - Simona va rămâne în istoria noastră și va fi ridicată în slăvi de multi romani și străini, așișderea. Dacă ea ar intra in politica eu as vota-o; dar asta e: romanii de treabă nu se amesteca in politică... Simonei îi doresc succes toți oamenii de bun caracter, iar cei ce credeți că ea se încurcă citind remarcile abjecte, pe un site obscur, va auto-iluzionati.

cris7786
cris7786  •  07 August 2018, 21:51
Postat de merace pe 07 August 2018, 19:54

Mai citeste si tu DEX-ul. Verbul "a continua" la persoana I singular este "eu continuu". Doar "tu continui" este corect... https://www.conjugare.ro/romana/conjugarea-verbului-continua

https://dexonline.ro/definitie/continui Adevarul e la mijloc, pana la urma. In DEX scrie ca si "continuu" dar si "continui" sunt acceptate. Ma rog, semi-greseala mea, desi in majoritatea cazurilor se foloseste "continui". Iar acest lucru e intarit si de site-ul asta (http://www.gandul.info/magazin/testul-zilei-cum-se-spune-corect-eu-continuu-sau-eu-continui-12057912), care intr-adevar nu e dex, dar nici tu nu mi-ai dat vreun link de dex. Sanatate!

1805206759773888
Lenuta Oroian  •  07 August 2018, 21:22
Postat de Rica Sectoristu pe 07 August 2018, 15:36

si noi care credeam ca iti mai pui si creierul la lucru. fara el nu cred ca vei ajunge departe. asa de frumos s-a vorbit astazi ca doar te-ai antrenat pierzind la dublu. frumos. ai mai incurcat si pe fata aia de begu. in rest nu te lasa baga tare la sala nu te gindi decit sa fi linistita. poate vei fi prea linistita si vei spune ca de fapt ai o problema la rotula care nu iti da pace. restul a fost asa ca sa descurajeze adversarul. sint atit de sigur ca nu vei face nimic. vorbe... in rest hai miky ca esti neajutata si ti-a dat Dumenzeu forta sa faci ceea ce ai facut. in rest pe nimeni nu intereseaza de tine. oare te va astepta cineva la aeroport? in conditiile sperciale de a reveni in tenis si sa faci ceea ce ai facut este supra omenesc si poate vei primi barem un buchet de flori. nu cred ca nastase si tiriac au timpul fiecare dintre ei au o gonflabila pe care da mult mai multi bani decit sa te ajute. fi neapastoare si crede in Dumenzeul tau!

Rica - Halep a ajuns deja departe.Nu- i duce tu grija.Tu mai bine invata sa scrii si sa te exprimi bine romaneste.Nu - ti place de ea, ignor- o. Nu esti obligat sa- i vezi meciurile si sa citesti despre ea.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează