SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Amanda Anisimova e fană declarată a Simonei: „Sincer, nu cred că aș fi putut visa la o adversară mai bună”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 09:37

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) o va înfrunta pe americanca Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA) în sferturile de finală de la Roland Garros. 

Anisimova a trecut în optimile de finală de spanioloaica Aliona Bolsova Zadoinov (137 WTA), scor 6-3, 6-0. Adolescenta a fost entuzismată în timpul conferinței de presă de la final.

„Am fost destul de emoționată, dar odată ce am pășit pe teren toate gândurile au fost lăsate în spate. Sunt foarte fericită că îmi pot etala jocul relaxată.

La începutul sezonului speram să ajung în top 100. Am reușit asta, am demonstrat că pot puncta și la capitolul constanță. Trebuie doar să cred în puterile mele, să fiu la fel de sârguincioasă, iar rezultatele vor veni”, a declarat Anisimova conform WTA.

35este locul ocupat de Anisimova într-un clasament live, virtual

Anisimova: „Nu-mi puteam dori o adversară mai bună!”

Anisimova a stabilit un nou record al carierei odată cu accederea în sferturile de finală de la Roland Garros și e pregătită pentru înfruntarea cu Halep.

„Nici nu aveți idee cât de încântată sunt. Va fi grozav să joc împotriva ei. A câștigat anul trecut aici. Sincer, nu cred că aș fi putut visa la o adversară mai bună. Sunt foarte fericită și abia aștept meciul!”, a adăugat tânăra jucătoare din America.

Vezi și: 

Ce înseamnă pentru Halep victoria cu Swiatek: urcă în top 5 all-time la bani câștigați + Pas uriaș spre Turneul Campioanelor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
267890
267890  •  05 Iunie 2019, 16:13

Oare poze in care Halep sa nu urle nu exista? Mereu cu gura aia cascata, paca e din filme de groaza.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  05 Iunie 2019, 09:30

inca o amerecanca get beget care se trage de la ...indienii din prierie si ce daca, sunt si amarecance care reprezinta Rusia gen Sarapova sau ...toate cehistele ,asta e globalizarea ,asa ca trebuie sa facem ciocul mai mic pt. ca perla noastra sa pregatit si traieste in tara pe care o reprezinta . Viva Simona

florianveress
florianveress  •  04 Iunie 2019, 12:00
Postat de andyschleck pe 04 Iunie 2019, 11:11

De unde ati tras voi concluzia ca e fana declarata Halep ? “I can't describe how excited I am,” Anisimova grinned. “It's amazing playing her. She won it the previous year. So honestly, I couldn't ask for a better matchup. I'm just extremely happy and excited for the next round. Poate voi ati facut engleza cu profa de sport ...

Aşa vor ei, împachetatorii de peşte! Să dea bine la adoratori!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează