SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // VIDEO Naomi Osaka, principala favorită de la Roland Garros, a fost eliminată de Katerina Siniakova!

FOTO: Guliver/GettyImages +8   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 17:03

Japoneza Naomi Osaka (1 WTA) a fost eliminată de Katerina Siniakova (42 WTA), scor 4-6, 2-6, în șaisprezecimile de finală de la Roland Garros.

Osaka, protagonista a două reveniri spectaculoase în primele două tururi, contra Annei Karolina Schmiedlova și Victoriei Azarenka, nu a avut replică în fața cehoaicei Siniakova.

Katerina Siniakova a servit excelent, a terminat meciul cu un procentaj de 68 la sută al punctelor câștigate pe primul serviciu și a avut nervi de fier în momentele decisive ale înfruntării, salvând toate cele șapte mingi de break avute de Osaka.

Siniakova va juca în turul următor împotriva câștigătoarei din partida Anna Blinkova (117 WTA) - Madison Keys (14 WTA).

Osaka, cotată cu șase la câștigarea trofeului azi-dimineață, ar fi putut-o întâlni pe Simona Halep în semifinale. Românca e principala favorită în viziunea caselor de pariuri, cu o cotă situată în jurul valorii de 3,50.

Naomi Osaka rămâne lider

Osaka va rămâne prima în clasamentul WTA indiferent de cine se va impune la Roland Garros. Începând de luni, în dreptul lui Naomi vor fi afișate 6486 de puncte. Cel mai aproape de ea poate ajunge australianca Ashleigh Barty. Dacă triumfă la Paris, Barty acumulează 6350 de puncte.

5533 de puncteva strânge Halep dacă se impune la Roland Garros

Vezi și: 

SIMONA HALEP - LESIA TSURENKO // Simona Halep, față-n față cu Mats Wilander și Barbara Schett după victoria de la Roland Garros: „Nu vreau să joc împotriva ta! Ai aceeași privire de anul trecut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  02 Iunie 2019, 09:43
Postat de adi67 pe 01 Iunie 2019, 21:21

Era favorita 20 , cum spui tu , deci era outsidera , cum spun eu . Mai erau 19 in fata ei la rand .

Nu exista comparatie cu situatia lui Ostapenko. Tu ai facut comparatia si eu zic ca nu e cazul. Ostapenko nu era pe lista favoritelor si nu castigase pana atunci, nu vreun turneu important, ci NICIUN turneu. Despre asta e vorba!

adi67
adi67  •  01 Iunie 2019, 21:21
Postat de adi_stelistul pe 01 Iunie 2019, 18:04

Te contrazic. Era favorita 20, nu out-sider, castigase un turneu important, Indian Wells, nu era nici pe departe o jucatoare aparuta de nicaieri, jucase si batuse jucatoare tari in cariera, nu e deloc acelasi lucru. Pe culoarul Simonei nu exista nicio favorita ramasa pana in semifinale. Dar, sigur, nu stii niciodata de unde sare iepurele.

Era favorita 20 , cum spui tu , deci era outsidera , cum spun eu . Mai erau 19 in fata ei la rand .

robby73
robby73  •  01 Iunie 2019, 19:22
Postat de robby73 pe 01 Iunie 2019, 19:18

Kerber nu e favorită pe zgură. Are zezultate slabe. În rest a câștigat cam tot.

*r

Vezi toate comentariile (40)
Comentează