SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

SIMONA HALEP LA US OPEN // Moment haios la conferința Simonei! Jurnaliștii au izbucnit în râs la povestea româncei: „A venit la mine în vestiar, după meci”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 09:51

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a găsit puterea să glumească, după eliminarea cu americanca Taylor Townsend (23 de ani, 116 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-7 (4).

Jucătoarea noastră a fost întrebată ce s-a schimbat de când au jucat ultima oară. Halep a învins pe Townsend la Miami, anul acest, cu un scor drastic 6-1, 6-3.

„În Miami, după ce am învins-o, a venit în vestiar și m-a întrebat ce ar putea să îmbunătățească la jocul ei. A pus totul în jocul de azi. Data viitoare, nu mai zic nimic”, a glumit Simona, după care a făcut cu ochiul jurnaliștilor, care au izbucnit în râs.

3-1este scorul la întâlniri directe între Simona Halep și Taylor Townsend. Aseară a venit prima victorie a americancei

Citește și: 

VIDEO Halep, prima reacție după „naufragiul” de la US Open: „N-am mai jucat niciodată cu cineva care să facă asta atât de des” 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
652056828258442
Serban Pirvulescu  •  31 August 2019, 00:05
Postat de Alexandru Popa pe 30 August 2019, 11:13

În sfârșit... O atitudine corecta... Ar trebui IGNORE total pt aceasta infatuata care nu da 2 bani pe milioanele de fraieri care-și tocesc nervii urmărindu-l meciurile

Așa, și n-ai telecomandă ? Te împiedică cineva să o folosești ? Sau Halep o fi cumva, cu ceva datoare milioanelor de fraieri ? Au cotizat ăștia cu ceva la ascensiunea ei, ca acum să aibă pretenții ?

825227994179180
Muresan Ciprian  •  30 August 2019, 13:39

A fost o lupta sportiva de foarte inalt nivel si ar tc intense din nou si din nou alaturi de marea noastra campioana.Simona avut returnari exceptionale de foarte multe ori, din pozitii foarte dificile, in regim de mare viteza. Adversara ei a jucat admirabil, fara inhibitii, concentrata, cu incredere si i-a iesit aproape tot:servicii puternice,retururi fulgeratoare si mai ales jocul la fileu curajos, inspirat si foarte eficient.Cu mici exceptii spre final, concentrarea si daruirea Simonei au fost admirabile iar soarta partidei putea fi la fel de bine in favoarea Simonei.Sa ne bucuram pentru aceste momente minunate prilejuite de talentul si efortul romancutei noastre dragi si sa fim solidari si cu suferinta ei atunci cand pierde .Faptul ca a putut sa rada si sa glumeasca la conferinta de presa arata ca

dinamo100
dinamo100  •  30 August 2019, 13:13

Multa prostie pe-aici!...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează