SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

SIMONA HALEP LA US OPEN // Taylor Townsend nu și-a putut stăpâni lacrimile după victoria cu Halep: „Jucam să nu pierd, dar azi am jucat să câștig!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 09:29

HALEP - TOWNSEND // Taylor Townsend (23 de ani, 116 WTA) a provocat cea mai mare surpriză de la ediția din acest an de la US Open, reușind s-o învingă în turul II pe Simona Halep (27 de ani, 4 WTA), scro 2-6, 6-3, 7-6 (4). 

Americanca nu și-a putut stăpâni emoțiile după una dintre cele mai importante victorii ale partidei, mărturisind și care a fost raționamentul venirilor atât de dese la fileu.

În partidele anterioare jucam ca să nu pierd, dar azi am jucat ca să câștig. Mi-e greu să spun ce a fost în capul în timpul meciului, dar mi-am dat seama că astăzi este o oportunitate și nu am nimic de pierdut. Nu pot să vă spun chiar tot ce am gândit. E greu să rămâi concentrat pe această arenă, dar acum sunt fericit

Venirea la fileu e parte din jocul meu. Trebuia să fac ceva deosebit pentru că altfel nu aveam nicio șansă. Am trecut prin momente dificile în carieră, dar acum lucrurile par să meargă mai bine. Îi mulțumesc antrenorului meu pentru că m-a îndrumat”, a declarat americanca, la interviul de la finalul partidei. 

115 incursiuni la fileua avut Taylor Townsend în meciul contra Simonei Halep

Povestea meciului Simona Halep - Taylor Townsend:

După un prim set câștigat cu destul de multă autoritate, scor 6-2, Halep nu a mai putut dicta ostilitățile în setul secund, „sufocată” și de venirile repetate ale lui Tonwsend la fileu. Americanca a venit în față de nu mai puțin de 115 ori pe durata meciului, derutând-o complet pe jucătoarea noastră. 

Decisivul a fost dramatic. Halep a salvat două mingi de meci, a irosit apoi una pe serviciul americancei, iar Townsend s-a impus cu 7-4 în tie-break, provocându-i româncei o nouă eliminare prematură la Flushing Meadows. 

Vezi și: 

SIMONA HALEP - TAYLOR TOWNSEND 6-2, 3-6, 6-7 // VIDEO Rezumatul partidei care a curmat visul american al lui Halep » Cele mai tari puncte ale unei încleștări dramatice 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  30 August 2019, 10:07

Taylor nu este mai buna in tenis ca Simona dar are un antrenor mai destept.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează