SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

WIMBLEDON 2019. VIDEO Meciul anului! Karolina Pliskova, marea favorită a bookmakerilor, învinsă de Karolina Muchova, 13-11 în decisiv

Karolina Pliskova, FOTO: Guliver/GettyImages +5   FOTO
Karolina Pliskova, FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2019 18:34

Cehoaica Karolina Muchova (22 de ani, 68 WTA) a trecut de compatrioata Karolina Pliskova (27 de ani, 3 WTA), scor 4-6, 7-5, 13-11, în cel mai disputat meci al actualei ediții de la Wimbledon 2019. Pliskova o putea întâlni pe Halep în semifinale.

  • Simona Halep va juca în sferturi cu chinezoaica Shuai Zhang (30 de ani, 50 WTA), care a învins-o pe ucraineanca de Dayana Yastremska (19 ani, 35 WTA), scor 6-4, 1-6, 6-2
  • Meciul dintre Halep și Zhang, la fel ca toate „sferturile” de pe tabloul feminin, se va disputa marți, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori.

Pliskova, marea favorită la câștigarea Wimbledon în viziunea caselor de pariuri, a fost eliminată la capătul unui adevărat thriller.

A treia jucătoare a lumii a câștigat primul set, scor 6-4, după 36 de minute. În actul secund a avut o minge a de împinge jocul în tie-break, dar Muchova a profitat de două erori neforțate și a dus meciul în decisiv.

14 ași a servit Karolina Muchova, cu șapte mai mulți decât Pliskova

Karolina Pliskova părea din nou în control. A reușit să spargă serviciul incredibil al jucătoarei de 22 de ani în game-ul cu numărul 5 și a servit pentru meci la 5-4. Aceeași situație s-a repetat și la 11-10.

De fiecare dată, Pliskova a clacat. Mai tânăra compatrioată a izbutit break-ul decisiv chiar la ultima oportunitate, la 12-11. În caz de egalitate la 12, totul s-ar fi decis în urma unui tie-break, regulă nou introdusă la Wimbledon.

Ultimul punct nu va fi uitat ușor de niciuna dintre cele două combatante. Muchova a returnat greu, înghesuit, un forehand puternic al rivalei. Mingea a lovit banda fileului și a căzut la câțiva centimetri în terenul Pliskovei. Modul potrivit pentru pune capăt unui astfel de meci. 

Muchova va juca în sferturile de finală împotriva ucrainencei Elina Svitolina.

3 ore și 19 minutea durat meciul dintre Muchova și Pliskova

Vezi și: 

SIMONA HALEP - CORI GAUFF 6-3, 6-3 // Halep vrea să se răzbune pe următoarea adversară: „Am o șansă bună pentru semifinale și voi lupta pentru asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  08 Iulie 2019, 23:08

Pliskova ar fi putut fi mai convenabila Simonei. Sa treaca mai intai de chinezoaica, mai vorbim apoi. Succes, Simona !

catalin.palcu
catalin.palcu  •  08 Iulie 2019, 20:14
Postat de bodrin pe 08 Iulie 2019, 19:26

De ce sperietoare? Pliskova este o domnișoară/doamnă, foarte bine dotată fizic pentru sport. Dacă vă referiți la ,,sperietoarele,, domnișoarei Simona Halep, nu este corect să dați doar un nume, ar trebui să faceți o listă!

De ce ar fi Pliskova sperietoarea lui Halep cand a noastra o conduce cu 7-4 la directe. Tu mai si gandesti ce scrii?

bodrin
bodrin  •  08 Iulie 2019, 19:26

De ce sperietoare? Pliskova este o domnișoară/doamnă, foarte bine dotată fizic pentru sport. Dacă vă referiți la ,,sperietoarele,, domnișoarei Simona Halep, nu este corect să dați doar un nume, ar trebui să faceți o listă!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close