SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

SIMONA HALEP - MARIE BOUZKOVA // VIDEO Simona Halep s-a accidentat și s-a retras în „sferturile” Rogers Cup! Motivul OFICIAL al abandonului și prima reacție a româncei

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 august 2019 06:06

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) s-a retras în sferturile de finală de la Rogers Cup după un prim set cedat cu 4-6 în fața cehoaicei Marie Bouzkova (21 de ani, 91 WTA).

  • Bouzkova va juca în semifinale cu americanca Serena Williams (10 WTA), triumfătoare în fața lui Naomi Osaka (2 WTA), scor 6-3, 6-4.
  • În cealaltă semifinală se vor înfrunta americanca Sofia Kenin (29 WTA) și canadianca Bianca Andreescu (27 WTA).

Seria de invincibilitate începută de Halep la Wimbledon a avut un final nefericit. Problemele medicale avute în primul tur, când a trecut de Jennifer Brady, scor 4-6, 7-5, 7-6, au recidivat în fața cehoaicei Bouzkova. Motivul oficial al abandonului a fost reprezentat de o accidentare la glezna piciorului stâng, precizează WTA.

Pâna la nefericitul moment al retragerii, Simona luptase eroic. Cu un procentaj foarte slab al punctelor câștigat pe primul serviciu, 41 %, românca își cedase primele două game-uri pe propria servă. A revenit fantastic de la 0-4, dar problemele de deplasare au cântărit decisiv în secvențele finale. După 46 de minute și consultarea medicului turneului, Halep a decis să nu își riște întregul sezon pe hard-ul american.

Clar nu a fost modul în care am vrut să părăsesc Rogers Cup, dar sunt fericită cu săptămâna grozavă pe care am avut-o aici. Vreau să mulțumesc minunaților fani din Toronto. V-am auzit astăzi!”, a scris Simona pe Twitter imediat după abandon.

Halep termină săptămâna pe locul 4

Simona a început Rogers Cup cu 900 de puncte de apărat după trofeul câștigat anul trecut la Montreal. Românca simțea presiunea pusă pe locul 4 de olandeza Kiki Bertens și de ucraineanca Elina Svitolina. Cele două au părăsit competiția înainte de a îndeplini criteriile pentru a o depăși pe Halep.

60.455 $a câștigat Halep pentru atingerea sferturilor de finală la Rogers Cup

Vezi și: 

VIDEO Bianca Andreescu a umilit-o pe Karolina Pliskova, ocupanta locului 3 WTA, și s-a calificat în semifinalele Rogers Cup

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
ray51
ray51  •  10 August 2019, 18:21

Reeditare finala de la Wimbledon... Las-o asa, iesirea e pe acolo? Nu, vorbeam de iesirea prin accidentare...

lapusneanul
lapusneanul  •  10 August 2019, 14:01
Postat de spartcapus pe 10 August 2019, 12:24

Cam dubios cu accidentarea asta machedoneasca!

asa e ma prostea, tu cunosti aspectele astea, lucrezi de mult in fenomen..hahaha

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  10 August 2019, 13:28

ar fi bine ca aceste :accidentari :sa fie urmate de un cartonas rosu , ca la fotbal :, cu doua ,trei etape de suspendare ,sa vedem atunci daca se vor mai retrage cand vor muschii lor din turnee !spectatorii cumpara bilete ca sa vada meciurile anumitor jucatori ,nu sa asiste la ifosele lor !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează