SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

Andreescu - Pliskova 6-0, 2-6, 6-4 // VIDEO Bianca Andreescu a umilit-o pe Karolina Pliskova, ocupanta locului 3 WTA, și s-a calificat în semifinalele Rogers Cup!

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 22:39

Bianca Andreescu (19 ani, 27 WTA) a revenit după accidentare și a reușit un meci de excepție în fața Karolinei Pliskova (27 de ani, 3 WTA) în sferturile de finală de la Rogers Cup, 6-0, 2-6, 6-4.

  • Simona Halep a abandonat după un prim set cedat 4-6 în fața cehoaicei Marie Bouzkova. Detalii AICI!

Bianca s-a calificat astfel în semifinale la Rogers Cup, fiind prima canadiancă ce ajunge în această fază a turneului din 1979 încoace!

„Karolina a lovit o minge joasă și m-am lovit puțin, dar mi-am revenit și m-am descurcat destul de bine. Publicul m-a ajutat foarte mult, mi-a dat putere, sunt recunoscătoare! 

Acest turneu înseamnă enorm pentru mine, mă bucur că am revenit pe teren  și acum să joc în semifinale... Sofia Kenin e o adversară foarte puternică, o voi analiza, ca să știu la ce să mă aștept”

Bianca Andreescu, după meci

Jucătoarea din Canada, cu origini românești, i-a administrat un sec 6-0 în primul set cehoaicei Karolina Pliskova, în doar 34 de minute. Bianca a pierdut doar trei puncte pe propriul serviciu.

La scorul de 5-2 în setul doi, Bianca Andreescu a cerut time-out medical și a mers la vestiare. Adversara a rămas pe teren și a glumit minute bune cu antrenoarea ei. Bianca a revenit pe teren după câteva minute cu un bandaj pe pulpa piciorului drept și a continuat partida. Pliskova a câștigat setul 2, scor 6-2.

Andreescu s-a impus în decisiv cu 6-4, jucând extraordinar!

În primul sfert de finală de la Rogers Cup, Sofia Kenin a trecut de Elina Svitolina, scor 7-6(2), 6-4. Kenin va juca în semifinale cu Bianca Andreescu.

VIDEO de la meci:

vezi și:

SIMONA HALEP - SVETLANA KUZNETSOVA 6-2, 6-1 // Simona, declarație superbă despre adversara din „optimi”: „E un om atât de bun” + Cu cine joacă în „sferturi”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (41)
unu_de_pe_net
unu_de_pe_net  •  10 August 2019, 14:09
Postat de unu_de_pe_net pe 10 August 2019, 13:58

Cu "***" si "***" sa te adresezi lu' *** si ***. Si pentru ca tii cu armata iti mai urez si ceva pe gustul tau: ***!

Bai, cenzorilor, de data asta chiar incepeti sa ma enervati! Exact aceleasi cuvinte le-a folosit si user-ul csasteauabucuresti si lui NU I LE-ATI CENZURAT! De ce, oare? Operati, cumva, CU DUBLA MASURA?!

mosvasile
mosvasile  •  10 August 2019, 14:00

E foarte talentata, dar imi face impresia ca e "fortzata"de staf si de sponsori!E de-a dreptul"pufoasa"!Zici ca e un pui de gaina din aia "supervitaminizati",care la 10 zile-si inca cu puful pe ei- au greutatea de...1,5 kg!Are niste pulpe groase ca la femeile obeze, iar la 19 ani nu e admisibil sa oboseasca dupa doar un set- de abia sa-si mai traga sufletul- si sa aiba probleme musculare!

unu_de_pe_net
unu_de_pe_net  •  10 August 2019, 13:58
Postat de csasteauabucuresti pe 10 August 2019, 12:20

E simplu: când mă-ta si tac-tu sunt romani get beget, doar pt ca tu te-ai născut la polul nord nu te face asta eschimos ci tot roman rămâi și așa vei muri, indiferent de câte cetățenii vei obține in viața! Dacă e sa o luam la bani mărunți Simona e mai puțin românca decât Bianca făcând parte dintr-o etnie minoritara, etnie pe care nu doar ca și-o asuma dar la care nu vrea in niciun fel sa renunțe și sa se integreze (mă-sa mare ne-a avertizat de altfel ca nu își face familia de rusine luând un roman și uite ca baba știa ea ce știa). Repet, asta nu e neaparat ceva rău, fiecare face cu viața lui ce crede, însă Simona e cam la fel de românca precum Loți Bölöni de exemplu. Alt exemplu: Raducioiu! Ăla spre deosebire de Bibi chiar “a uitat” limba romană, pe care oricum nu o stăpânea, in câteva luni. De asemenea are sigur și a doua cetățenie. Ti se pare cumva ca ar fi italian!? :-)))))

Cu "***" si "***" sa te adresezi lu' *** si ***. Si pentru ca tii cu armata iti mai urez si ceva pe gustul tau: ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează