SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Simona Halep, noi explicații pentru eșecul rușinos: "M-am panicat"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 08:31

Simona Halep a pierdut categoric finala de la Cincinnati, fiind învinsă cu 1-6, 0-6 de spanioloaica Garbine Muguruza.

La conferința de după meci, Simona a declarat că s-a simțit compleșită de ritmul impus de Muguruza, recunoscând superioritatea adversarei sale. 

"A fost o zi foarte urâtă. Chiar dacă am arătat că am cedat, nu am cedat. Ritmul a fost un pic rapid și m-am panicat și nu prea am putut să găsesc soluții. A fost foarte cald, dar a fost și pentru ea. Am câteva bătături care mă deranjează, dar acestea sunt lucruri minore pentru o finală. Astăzi a fost prea bună pentru mine.

După această finală nu rămân cu prea multe lucruri. După acest turneu rămân cu un lucru foarte important. În primele meciuri nu am jucat foarte bine și totuși am câștigat. Au fost două meciuri foarte grele, după care am ajuns la un nivel foarte ridicat", a declarat Halep, conform TV Digi Sport.

Simona Halep a pierdut fără drept de apel finala de la Cincinnati în fața Garbinei Muguruza (DETALII, AICI)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
597667370336981
Kitty Mace  •  23 August 2017, 07:59

Mda, romanii o desfinteaza, o critica dur pe Simona cand ei nu au pus niciodata mana pe o racheta...ieri Simonei i s-a oferit marea onoare sa arunce prima minge inaintea unui meci de baseball in New York. O arena intreaga a aplaudat-o si ea a aruncat ff. bine. New York Mets i-au oferit aceasta onoare si crainicul de pe stadion i-a enumerat realizarile( locul 2 mondial, 15 turnee castigate) si a fost apreciata de toata lumea, aparand pe un ecran gigant. (filmuletul e pe site-ul Wta) . Daca altii o apreciaza atat de mult, noi de ce nu putem? A pierdut sansa de a fi #1, dar inca e in top 3, nu e un robot. Este o presiune enorma pe ea, mai ales de cand a pierdut RG, hai macar sa o sustinem noi. Bafta la USO Simona!!

213548945820875
Silviu Silviu  •  22 August 2017, 11:22
Postat de Vasile Dobre pe 21 August 2017, 21:07

Din pacate, oricit de mult mi-as dori sa-i gasesc scuze, nu reusesc!Nu poti sa aspiri la numarul 1 mondial si...sa pierzi cu 6 - 1, 6 - 0!Cind ajungi la nivelul asta nu mai pierzi cu astfel de scor...nici cu Federer!Mai ales, ca e a doua oara in interval de circa o luna!Doar ca atunci a pierdut cu 6 - 1, 6 - 2, parca.Ce e aia "ritmul impus de Muburuza a fost prea rapid si m-am panicat"?!La nivelul ala nu ai de ce sa te mai panichezi.Nu te-ai panicat in fata "mostrului" Serena Williams si te panichezi in fata unei frumuseti ca Muburuza?!Cred ca mai trebuie lucrat la capitolul psihic si sa mai joace niste meciuri de dublu, la fileu...e varza!

Care intr-o luna ? a pierdut cu o saptamana inainte la Svitolina in semifinale la Toronto cu 1-6, 1-6. Si ea vrea numarul 1 mondial si Grand Slam-uri castigate :)))

10155633308976552
Cornel Perju  •  22 August 2017, 02:49
Postat de Ang Elica pe 21 August 2017, 16:56

Eu nu inteleg cu ce tupeu si cu ce drept o poate critica cineva pe Simona, cum adica esec rusinos? A fost cineva in stare de mai mult? A contribuit cineva la antrenamentele ei, i-a dat statul 1 para chioara pentru ceva, orice? Bine ca stam in fund la tv si facem pe comentatorii sportivi, ne pricepem la fileuri, la pase, la *** cand, daca am fi pe teren am avea pampersul ud. Este asa cum este si nu avem dreptul sa comentam si sa numim "esec rusinos" munca unui om. E numarul 2 mondial, ce mama naibii, suntem nebuni la cap? Mai avem vreun numarul 2 mondial la ceva? Toata lumea asteapta de la ea, toata lumea pune presiune pe ea inca dinainte de a incepe orice meci. Daca are sansa sa castige, e buna, o iubim, daca nu....vai de capul ei. Eu zic sa avem bun simt....si sa ne ocupam de aia pe care-i platim si care chiar ne sunt datori cu ceva chestii.

Si eu am fost tentat sa o critic pe Simona pentru ca se incapataneaza sa loveasca cu foarte mult top spin si ca nu vrea sa loveasca mai plat si mai puternic. De asta, privind de la tembelizor loviturile Simonei par mult mai lente decat ale adversarei. Abia cand am urmatit un antrenament al Simonei de la cativa metri am realizat cat de puternice sunt loviturile ei. Orice jucatoare din top 200 loveste de doua ori mai puternic decat cel mai bun jucator de tenis amator. Toti guristii astia care comenteaza aiurea despre Simona isi imagineaza ca tenisul profesionist e cam la fel ca cel din curtea scolii.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează