SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Simona Halep nu se gândește la poziția de lider mondial: "Sunt foarte departe, la Roland Garros nu am profitat de șansele mele"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 09:07

Simona Halep a trecut de Beatriz Haddad Maia în turul al doilea de la Wimbledon, scor 7-5, 6-3, dar nu se gândește la posibilitatea de a urca pe primul loc în clasamentul WTA.

"Acum sunt foarte departe de această poziție. Nu mă gândesc la acest aspect. Am avut șanse și în finala de la Roland Garros și nu am profitat de ele.

Nu mă mai gândesc la primul loc, vreau doar să câștig toate meciurile pe care le joc aici și să vedem la final ce se întâmplă. Eu un țel înalt pentru mine, dar nu e ușor de ajuns acolo", a declarat Halep la finalul meciului cu Haddad Maia.

Citește și:

Fotoliul de lider, miza de la Wimbledon » Halep și alte 4 jucătoare se luptă pentru primul loc în clasamentul WTA

Românca a afirmat că nu se mai gândește la finala pierdută la Roland Garros, deși a revăzut meciul la câteva zile după ce l-a jucat.

"Am văzut partida după câteva zile acasă. Desigur aș vrea să schimb ceva dacă l-aș mai juca o dată: să fiu mai agresivă când eram la conducere. Ca să fiu sinceră nu mă mai gândesc la acel meci pentru că am suferit mult din cauza rezultatului.

Acum aparține trecutului, am depășit acel moment. Sunt aici ca să încerc să ajung din nou într-o finală de Mare Șlem. Cum am mai spus-o la Wimbledon este foarte greu. Fiecare partidă e grea, dar sunt aici să dau tot ce am mai bun în fiecare zi", a spus Simona.

În turul al treilea, Simona o va întâlni vineri pe Shuai Peng, o jucătoare pe care nu a mai întâlnit-o până acum în circuit. 

"E o adversară foarte periculoasă și care evoluează consistent. Lovește cu ambele mâini și pe rever și pe forehand. Trebuie să fiu din nou jos pe picioare. Nu știu cum joacă pe iarbă, dar e o adversară puternică. Trebuie să mă țin de plan, să-mi fac jocul meu, să încerc să o împing dincolo de linia de fund a terenului și să fiu agresivă", a adăugat românca.

"Nu m-am panicat. Am așteptat să simt ritmul, știam că va lovi tare încă de la început, că trebuie să o împing dincolo de linia de fund a terenului, să-i dau multe mingi înapoi. După ce mi-am găsit ritmul mi-a fost mai ușor să deschid unghiurile, să lovesc puternic și să stau jos pe picioare"  Simona Halep, despre meciul cu Beatriz Haddad Maia

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1563344627023136
Veciunca Fedor  •  06 Iulie 2017, 15:06

Voi care scrieti așa de vulgar v-aș vedea pe voi daca a-ti fost in locul Simonei pe teren !! De privit e mai ușor si de comentat !! Bravo Simona si succes pe mai departe!! Hai Simo daca se poate și pănă în finala!!! Mult succes in turul 3 (în optimi)!!!

352675541587917
Victor Rusu  •  06 Iulie 2017, 10:59

Total de acord cu ce spune dna Dudescu, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

604245039744827
Luminita Dudescu  •  06 Iulie 2017, 10:36

Fi mai atenta, nu mai arunca mingile în copiii din teren,ar fi trebuit sa fi penalizata pentru acest gest făcut la nervii tai pe care nu-i poți controla....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează