SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // AUSTRALIAN OPEN // A fost anunțat programul primelor optimi de finală de pe tabloul feminin

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 13:11

Australian Open a ajuns în faza optimilor de finală. Primele patru înfruntări de pe tabloul feminin se vor disputa duminică. 

  • Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) - Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) se joacă luni, la o oră care urmează a fi anunțată de organizatori.

Petra Kvitova (6 WTA) și Amanda Anisimova (87 WTA) deschid ziua cu numărul 7 de la Australian Open. Înfruntarea este programată pe Margaret Court Arena, de la ora României 02:00.

Imediat după, dar nu înainte de ora 03:30, urmează meciul Ashleigh Barty (15 WTA) - Maria Sharapova (30 WTA).

Danielle Collins (35 WTA) și Angelique Kerber (2 WTA) joacă după ora 06:00, pe arena Rod Laver. Înaintea acestui meci, organizatorii au programat partida de dublu dintre Irina Maria Bara/Monica Niculescu și Raquel Atawo/Katarina Srebotnik.

Sloane Stephens (5 WTA) și Anastasia Pavlyuchenkova (44 WTA) joacă în ultimul meci al sesiunii de seară de pe Rod Laver, nu înainte de ora 11:30. 

Vezi și: 

Cristian Geambașu, după Halep - Venus Williams: „Câștigul uriaș al Simonei după prima saptămână de la Melbourne. Și pașaportul ideal către întâlnirea cu o Serena reîncărcată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează