TENIS  ·  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Ruxandra Dragomir despre o nouă colaborare oficială Halep - Cahill: „Poate că îl doreşte din nou lângă ea”

Vineri, 12 Iulie 2019

Ruxandra Dragomir, 46 de ani, fost număr 15 WTA, a vorbit despre importanța lui Darren Cahill în rezultatele obținute de Simona Halep la Wimbledon.

Antrenorul australian a renunțat la colaborarea oficială cu Simona și și-a luat un an sabatic, dar a fost prezent la turneele importante la care a evoluat jucătoarea noastră.

„Cred că pentru Simona contează mult, ţinând cont că în toate declaraţiile de presă îl invocă pe Darren şi mai puţin pe membrii echipei. 

Acum nu ştiu dacă e bine sau nu, dar arată încrederea pe care o are în el. Poate că îl doreşte din nou lângă ea”, a spus Ruxandra Dragomir pentru ProSport.

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) o va întâlni pe Serena Williams (37 de ani, 11 WTA) în finala Wimbledon 2019. Meciul va fi sâmbătă, de la ora 16:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Eurosport.

Brad Gilbert îi explică Simonei cum s-o învingă pe Serena: „Asta i-aș spune dacă aș fi antrenorul ei. Dacă nu face așa, va fi 10-1 la meciuri directe!”Cine e Florin Cîțu, noul premier desemnat al României! Ce a pățit la o ședință în Parlament: „Chiparosule! După ce că ești urât...„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
22:00 Fotbal, Europa League

Sevilla - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1