SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - SHUAI ZHANG 7-6, 6-1 // VIDEO Mats Wilander extaziat de evoluția Simonei Halep: „S-a apărat incredibil”

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 16:48

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) e în semifinale la Wimbledon, după ce a trecut de chinezoaica Shuai Zhang (30 de ani, 50 WTA), scor 7-6, 6-1.

  • Simona Halep va juca joi, în semifinale, cu învingătoarea meciului Elina Svitolina (8 WTA) - Karolina Muchova (68 WTA)

Citește AICI cronica meciului Simona Halep - Shuai Zhang

Mats Wilander, câștigător a 7 turnee de Grand Slam, a analizat victoria Simonei Halep și a lăudat jocul româncei, explicând cum a reușit să triumfe.

„Simona Halep s-a apărat excepțional! Zhang a jucat foarte bine la început. Cu toate astea, Simona a absorbit forța loviturilor adversarei și a trimis toate mingile înapoi.

A lovit cu mult top spin și a trimis-o pe Zhang în spatele terenului. În plus, Simona Halep s-a mișcat din nou foarte bine pe teren. S-a apărat incredibil”, a declarat Mats Wilander la Eurosport.

VEZI și:

VIDEO Simona Halep, primele declarații după calificarea în semifinale la Wimbledon: „Cred că joc cel mai bun tenis al meu pe iarbă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează