SPORTURI  »  TENIS  »  COVID-19

Simona Halep le-a arătat fanilor ce modificare și-a făcut în casă: „Este minunat să îl văd de fiecare dată când intru în această cameră”

Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon în 2019 // sursă foto: Guliver/gettyimages
Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon în 2019 // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 20:14

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) se află acasă, în izolare, de unde a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care le-a dezvăluit fanilor săi gestul la care a recurs pentru ca această perioadă să devină mai ușor suportabilă.

Campioană la Dubai în acest început de an, Simona, s-a văzut nevoită să ia o pauză, în contextul pandemiei de coronavirus. Aceasta își petrece timpul acasă, în izolare, unde a realizat un filmuleț în care dezvăluie lucrul care îi luminează zilele în această perioadă.

Sportiva noastră și-a înrămat racheta cu care a câștigat turneul de la Wimbledon anul trecut, alături de o fotografie în care ține trofeul câștigat.

„Da, sunt acasă în fiecare zi. De fapt, non-stop. Acum câteva zile, m-am gândit să înrămez racheta cu care am jucat la Wimbledon 2019, alături de o poză în care țin trofeul câștigat, deoarece este un lucru frumos și este minunat să îl văd de fiecare dată când intru în această cameră. Am vrut să le pun laolaltă, pentru a avea o amintire superbă.

Sper că v-a plăcut. Aveți grijă de voi. Stați acasă și fiți optimiști. Totul va fi bine” a spus Simona în videoclipul postat pe Instagram.

Wimbledon 2020, aproape de a fi amânat din cauza COVID-19

Organizatorii Wimbledon-ului, unde Simona Halep este campioana en titre, vor anunța miercuri, 1 aprilie, ce se întâmplă cu cel de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului, care urma să se desfășoare între 29 iunie și 12 iulie.

Însă Dirk Hordorff, vicepreşedintele Federaţiei Germane de Tenis, a anunțat deja care va fi decizia organizatorilor turneului de All England Club. Acesta a declarat că nu există niciun dubiu în privința concluziei pe care ședința de miercuri o va avea. Astfel, turneul de la Wimbledon din acest an se va desfășura într-o altă perioadă.

VIDEO: CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri din tenis:

Florin Mergea, interviu din izolare: „Nu fac scenarii, mă antrenez cum pot”

Incertitudine în circuitele WTA și ATP: bani lipsă, sezon aproape de anulare

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
267890
267890  •  31 Martie 2020, 20:19

Pai n-are decat sa scoata un urlet si capiaza toti covid-zii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close