SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP ȘI CAHILL S-AU DESPĂRȚIT

SIMONA HALEP ȘI DARREN CAHILL S-AU DESPĂRȚIT // Ce spune Andrei Pavel despre posibilitatea de a o pregăti pe Simona Halep: "E nevoie de un plan"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 noiembrie 2018 15:41

Simona Halep, locul 1 WTA, 27 de ani, este în căutarea unui antrenor, după ce australianul Darren Cahill a decis să întrerupă colaborarea. (Detalii AICI)

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a propus ca Andrei Pavel să revină în staff-ul Simonei Halep. (Detalii AICI) "Cneazul", fost loc 13 ATP, a vorbit despre posibiltiatea de o se despărți de Marius Copil, locul 53 ATP, și de a o antrena pe Simona Halep.

"Simona și Darren au făcut o treabă incredibil de bună împreună. Nu știam că Simona urmează să se despartă de Cahill. Am văzut pe Instagram. Nu am vorbit cu ea despre o eventuală colaborare. În plus, am o înțelegere pentru Marius Copil.

Treburile astea oricum nu se stabilesc de pe o zi pe alta. E nevoie de un plan", a declarat Andrei Pavel, 44 de ani pentru Adevărul.

Citește și: Simona Halep, fără antrenor?! » 3 variante la care ar putea apela după despărțirea de Darren Cahil

Citește și: Darren Cahill, despre cele mai intense momente trăite alături de Simona Halep: "Lucrurile pe care voi nu le vedeți fac diferența pentru mine"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
p.rares
p.rares  •  11 Noiembrie 2018, 19:16

Mare gresala sa faci experimente cu un " antrenor " fara experienta.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  11 Noiembrie 2018, 17:25

si asta e antrenor??????

st.il.
st.il.  •  11 Noiembrie 2018, 17:17

Nea Pavele, las-o bre cu Dumnezeul ei (dacă-l are !) , că e prea bună la sportul ăsta și , oricum n-are nevoie de antrenor !. Cică !...Sau , cine știe , poate o ia nea Titi Ionescu (că iliuță e ocupat cu ***) !...Beah !...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează