SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

SIMONA HALEP - TAYLOR TOWNSEND » Organizatorii de la Miami au anunțat ora meciului Simonei

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2019 09:12

Simona Halep (27 de ani/3 WTA) o va înfrunta în această noapte pe americanca Taylor Townsend (22 de ani/96 WTA) în turul secund de la Miami, nu mai devreme de ora 00:30 (ora României).

  • Meciul va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport

Partida se va disputa pe Terenul 1 al turneului din Florida, fiind a cincea programată după 3 meciuri de pe tabloul masculin și unul de pe cel feminin. Ziua se deschide la ora 17.00.

Venită din calificări, Taylor Townsend s-a calificat în turul secund după ce a învins-o categoric pe suedeza Johanna Larsson, 79 WTA, pe care a învins-o categoric, scor 6-1, 6-2.

Meciul Halep - Townsend va fi al treilea dintre cele două. Simona s-a impus fără probleme în cele două confruntări de până acum: 6-4, 6-1 în optimi la Cincinnati, în 2017, și 6-3, 6-1 în turul II la Roland Garros în 2018.

Cine e Taylor Townsend? 

Născută pe 16 aprilie 1996, la Chicago, Taylor Townsend a avut rezultate modeste până acum în circuit, unde și-a făcut debutul la profesioniști în 2012.

Townsend este stângace, exact ca Marketa Vondrusova, jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep de la Indian Wells.

Ea nu a jucat nicio finală la simplu în carieră, iar cea mai bună poziție a carierei a fost locul 61, ocupat pe 16 iulie 2018.

Citește și:

SIMONA HALEP LA MIAMI // Două probleme găsite la Simona Halep de un fost antrenor: „Nu e ca Serena! Să câștigi un Grand Slam în 4 ani nu e o performanță deosebită”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
magura
magura  •  22 Martie 2019, 18:57
Postat de lapusneanul pe 22 Martie 2019, 10:43

iar impachetati peste ?" dupa ce a invins-o categoric pe suedeza johanna larsson, pe care a invins-o categoric "...hahaha

Da, si DUPA CE A INVINS-O CATEGORIC, INVINGAND-O CATEGORIC, DUPA CE A INVINS-O la fel de CATEGORIC... pe principiu... "mai taie din ele, da-le dreacuuuuu".... :))))))))))))))))))))))

lapusneanul
lapusneanul  •  22 Martie 2019, 10:43

iar impachetati peste ?" dupa ce a invins-o categoric pe suedeza johanna larsson, pe care a invins-o categoric "...hahaha

Vezi toate comentariile (2)
Comentează