SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP. VIDEO "Povestea Simonei", serialul făcut de Roland Garros pentru liderul WTA! Ce spune despre primul turneu de Grand Slam

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 21:00

Simona Halep, 27 de ani, locul 1 WTA, se află în vacanță, după cel mai bun sezon din carieră.

Pagina de Twitter a contului de la Roland Garros a postat azi un video dedicat succesului Simonei Halep de la turneul din Paris. "Povestea Simonei" se numește serialul dedicat liderului WTA și primului ei triumf la un turneu de Grand Slam, iar francezii au publicat primul episod.

Simona vorbește despre finala cu Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1 și despre parcursul din trecut de la Roland Garros.

"Parisul a fost mereu orașul meu preferat. Este foarte romantic. De fiecare când vin aici profit la maximum. Pentru fiecare junior este foarte important să joace mult. Când am câștigat Roland Garros la junioare am devenit numărul 1 la junioare. Atunci m-am oprit. Acel moment mi-a dat încredere. M-am gândit că dacă am câștigat la junioare, voi avea o șansă să fiu jucătoare profesionistă. Am avut multe accidentări și nu mi-a fost ușor să am răbdare și să cred că voi fi profesionistă.

Poate în 2014 nu eram gata, nu eram destul de puternică mental. Am suferit câteva luni, dar am încercat să muncesc tare, să cred și să nu renunț. Am făcut asta și a fost minunat. Abia aștept să revin. Mă bucur că primul Grand Slam câștigat a fost aici" a declarat Simona Halep.

 

Citește și: Declarații măgulitoare! O mare campioană vorbește la superlativ despre Simona Halep: "N-ai cum să n-o iubești! E extraordinar ce a reușit venind dintr-o țară mică"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
347655969058390
Ion Popescu  •  26 Octombrie 2018, 10:00

SIMONA este o fata minunata ! Muncitoare, talentata, modesta ! Oare cati din conationalii nostrii fac cinste ROMANIEI la acest nivel, pe tot globul pamantesc, ROMANIEI ? !

st.il.
st.il.  •  25 Octombrie 2018, 21:58

Mult zgomot pentru...NIMIC !...( cum ar spune și răposatul...William Shakespeare ! )...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează