SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Singura jucătoare română în formă » Monica Niculescu este în optimi la Hobart

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 ianuarie 2014 12:13

Simona Halep şi Sorana Cîrstea s-au recunoscut învinse în primele meciuri din 2014, iar Monica Niculescu pare în mare formă.

După ce a pierdut foarte greu în meciul cu Na Li, a treia jucătoare a lumii, în sferturile de la Shenzen, Niculescu a cîştigat titlul la dublu în acelaşi turneu.

Astăzi a mai cîştigat o partidă la Hobart, învingînd-o pe slovaca Magdalena Rybarikova cu scorul de 6-2, 6-0, după 58 de minute de joc.

În optimi, Monica Niculescu o va întîlni pe jucătoarea germană Mona Barthel, cap de serie numărul 6.

Prin accederea în runda secundă, Niculescu şi-a asigurat un premiu de 3.310 dolari şi 30 de puncte WTA.

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
f6794
f6794  •  08 Ianuarie 2014, 11:37

Victorie Monica!Senzational returul,Mona nu mai stia ce sa faca in setul doi...

sakamoto
sakamoto  •  06 Ianuarie 2014, 19:00

Caldura insuportabila, inumana. Sa joci la 40 grade celsius la umbra este o crima! Nici noaptea nu este mai suportabil. Ar trebui interzise turneele de tenis in Australia, in aceasta perioada! Vai de viata sportivilor si a spectatorilor!

masim
masim  •  06 Ianuarie 2014, 14:59

Monica o sa castige turneul asa in forma de acum poate sa se impiedice de jucatoarele de pe locurile 1-7 WTA deci fara scurt circuite o sa fie protagonista la toate turneele la care participa inclusiv la cele mari daca are un pic de noroc la tragerile la sort cat despre celelalte nu pot sa spun decat: -Halep trebuie sa revina cat mai repede cu picioarele pe pamant (asta insemnand si gasirea unui antrenor capabil sa o aduca pe linia de plutire) -Carstea are nevoie foarte mare de un bun psiholog ca fiecare greseala a ei inseamna o prabusire irevocabila (in momentul actual increderea pe care o are in ea = zero) -pt celelalte mai e de munca in toate planurile

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close