SPORTURI  »  TENIS  »  CLEVELAND

Sorana Cîrstea, eliminată în turul 2 la Cleveland de jucătoarea în fața căreia avea victorii pe linie

Sorana Cîrstea // foto: Imago Images
Sorana Cîrstea // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2022 08:38 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 10:12

Sorana Cîrstea (32 de ani, locul 38 WTA) a fost eliminată în turul 2, faza optimilor, la turneul WTA250 de la Cleveland. A fost 4-6, 2-6 cu poloneza Magda Linette (30 de ani, 67 WTA), într-un meci început la ora 03:05 în România.

  • Și Irina Begu (31 de ani, 34 WTA) a fost învinsă noaptea trecută la Cleveland, 3-6, 2-6 cu Sofia Kenin (23 de ani), campioana din 2020 de la Australian Open.

Învingătoare în primul tur cu Marcela Zacarias (212 WTA), jucătoare care a prins tabloul principal din postura de „lucky loser”, Sorana nu a putut repeta isprava în a doua rundă a turneului din Cleveland, Ohio, competiție cu premii totale de aproximativ 252.000 de dolari.

Românca a început bine meciul în fața Magdei Linette, jucătoare pe care o învinsese în toate precedentele 3 confruntări. Prima parte a setului inaugural a fost echilibrată până la 3-3, moment în care Linette a reușit break-ul. A fost suficient astfel încât să își adjudece primul set.

„Indiferent că știe sau nu cum mă cheamă, sper că a apreciat asta” » Ce replică i-a dat Mihaela Buzărnescu lui Ion Țiriac, după impolitețea afaceristului
REACȚIE
„Indiferent că știe sau nu cum mă cheamă, sper că a apreciat asta” » Ce replică i-a dat Mihaela Buzărnescu lui Ion Țiriac, după impolitețea afaceristului

Sorana Cîrstea, eliminată de Magda Linette la Cleveland

În al doilea act, Sorana a căzut. Setul a început cu break Magda, s-a dus la 1-3, moment în care a avut loc cel mai lung game al confruntării. Românca a salvat 4 mingi de break, dar a cedat la a cincea!

Rezultat final 4-6, 2-6, în ultimul turneu disputat de Sorana înainte de US Open. În sferturi, Magda Linette va juca cu câștigătoarea meciului Laura Siegemund - Liudmila Samsonova.

Două victoriiare Sorana Cîrstea în acest sezon de hard, din 5 meciuri

Mai multe știri din tenis: 

Victoria Simonei Halep la Toronto i-a atras atenția lui Andy Roddick: „Mai ofensivă, mai agresivă. Una dintre cele mai bune jucătoare din generația ei!”

Nick Kyrgyos, amenințat cu tribunalul după scandalul de la Wimbledon » Ceruse ca femeia să fie dată afară: „E beată! Știu exact cine e”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
Trandafir
Trandafir  •  24 August 2022, 11:15

Catre GSP. De ce nu scrieti si despre victorile romanilor ? La US OPEN Ignatic si Bogdan au trecut victorioase in Q2. La Granby/Canada Niculescu si Olaru sunt in sferturi. Dar ce stie GSP ? Barfe, poze, ce mai zic puscariasii Becali, MM, samd.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 August 2022, 11:11

...ce poti sa faci ?...Magda a batut o rau ...se mai intampla ...

teodosie6666
teodosie6666  •  24 August 2022, 10:58

Saraca de ea a obosit la cat de mult a jucat .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează